МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ОТ МБАЛ - ПИРДОП

  • 0
  • 128 преглеждания

Получиха поздравления за професионалния си празник

На 12 май медицинските сестри отбелязват своя професионален празник. По този повод ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) – Пирдоп посети отделенията и поднесе на медицинските екипи кошници с цетя.

Изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Маргарита Гетова, придружена от главната сестра Верка Иванова и Мария Ушанова, служител в болницата и председател на Общинската организация на БЧК в Пирдоп, поднесоха изненадите на медицинските работници. Специален поздравителен адрес бе връчен от д-р Гетова на медицищивските специалисти от отделенията. В него се отбелязва: ”Да направиш каквото е възможно, за да върнеш радостта в нечий живот, да подкрепиш болния, когато има най-голяма нужда от внимание и съчувствие, това е същността на избраната от Вас професия. На този ден, освен традиционните пожелания за здраве, професионални успехи, лично щастие, ми се иска да Ви пожелая и още нещо – самоуважение! Самоуважението е качество на личността. Самоуважението е дисциплина, навик на ума. Нека не допускаме да изгубим усещането си за уникалност!”

По повод Световния ден на сестринството д-р Гетова сподели, че от 15 май, освен вътрешното и детско отделение, в болницата ще заработи отново и неврологията, със завеждащ д-р Веселин Господинов – специалист – невролог с 28-годишна професионална практика.

Медицинските специалисти бяха поздравени с адреси и от Мария Ушанова и Верка Иванова по повод Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец – 8 май, от доброволците на организация на БЧК от Пирдоп.

На снимката: д-р Гетова връчва поздравителния адрес на д-р Стоянка Тинтикавя – началник вътрешно отделение и старша сестра Петя Маслева

Prev Post УПРАВИТЕЛЯТ НА СОФИЙСКА ОБЛАСТ ИНЖ. СОФИЯ ТОРОЛОВА
„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ И „БМФ ПОРТ БУРГАС“
Next Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ И „БМФ ПОРТ БУРГАС“
Related Posts

Leave a Comment: