Мениджъри за един ден ръководиха местната власт в Златица

  • 0
  • 112 преглеждания

Празникът на българската община в Златица беше отбелязан по един интересен и запомнящ се начин. Точно на 12 октомври в общинската администрация се проведе инициативата на „Джуниър Ачийвмънт“ „Мениджър за един ден”. Ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски” и АТПГ – Златица влязоха в ролите на общински ръководители.

Анна Георгиева от АТПГ и Йордан Терзов от СУ „Св. Паисий Хилендарски” имаха трудната и отговорна роля да бъдат последователно кметове на общината. Мартин Тодоров от АТПГ бе председател на Общинския съвет, Ивайла Дуралиева от СУ „Св. Паисий Хилендарски” зае длъжността на директор на Дирекция „Обща администрация”, Добрин Евтиминов от АТПГ беше в ролята на директор на Дирекция „Специализирана администрация”.

Младите хора, които се представиха отлично на своите позиции, получиха сертификати за участието си в инициативата, които им бяха връчени от менторите. На младите кметовете това беше инж. Магдалена Иванова – действащият кмет на община Златица, на председателя на общинския съвет беше титулярът на позицията инж. Асен Плахов, на мениджъра от Дирекция „Обща администрация”, беше Анна Ланкова – главен счетоводител на общината. А на мениджъра в Дирекция „Специализирана администрация” беше Благой Коев.

Младежите и девойките си тръгнаха от общината удовлетворени от работния ден. Те разбраха, че е трудно да бъдеш ръководител, но когато имаш желание и дръзновение за работа, можеш да постигнеш много добри резултати.

По повод празника на общината Поздравителни адреси до община Златица бяха изпратени от д-р Маргарита Гетова – изпълнителен директор на МБАЛ – Пирдоп и от директора на АТПГ инж. Величка Баланова.

Същия ден възпитаници от двете средни учебни заведения се включиха в инициативата „Мениджър за един ден“ и като служители в читалищната библиотека. За организацията на работата в културната институция те бяха запознати от председателя на настоятелството Нели Михайлова, секретаря на читалището Дочка Белишка и от завеждащия библиотеката Димитър Овчаров.

В Община Пирдоп бизнесменът Светослав Готев изненада работещите в общинската администрация, като подари на всички по една специално надписана чаша и поднесе поздравления за професионалния им празник.

ТРИ ДНИ В ОКОЛНОСТИТЕ НА ЧЕЛОПЕЧ  Оспорвано и атрактивно офроуд състезание
Prev Post ТРИ ДНИ В ОКОЛНОСТИТЕ НА ЧЕЛОПЕЧ Оспорвано и атрактивно офроуд състезание
МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН   Възможност за мотивираните да получат опит в практиката
Next Post МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН Възможност за мотивираните да получат опит в практиката
Related Posts

Leave a Comment: