МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ОТ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД С интересно начинание за дарение на децата на Копривщица

  • 0
  • 75 преглеждания

Прекрасна благотворителна инициатива предприеха стопаните на „Бийч бар Премиум“, който се намира в Аквапарка на гр. Копривщица – Матей Паралеев, Христо и Валентин Петкови. На 24 август младите предприемачи поканиха копривщенци и гостите на града да потанцуват под лунната светлина, а хубавото настроение беше гарантирано.

Клиентите бяха приятно изненадани от музиката, осигурена от диджея на заведението. Уважилите поканата трябваше да бъдат облечени в черно и бяло. Правилото за дрескода беше задължителен. За тези, които не спазиха това условие, бе наложена „глоба“ в размер на 2 лева, които се събираха в специална кутия.

С тези средства, в размер на 720 лв., беше закупена копирна техника и играчки за възпитаниците на Детска градина „Евлампия Векилова“ във възрожденския град. Младите предприемчиви копривщенци и техните приятели на 24 септември дариха закупените предмети на директора на детското заведение Пенка Иванова. Техният благороден жест предизвика искрените усмивки на малчуганите, които зарадваха със своята обич младите бизнесмени.

„Няма по-истинско нещо на света от детската усмивка. Да дадеш, без да чакаш нещо в замяна. Колко малко му трябва на човек да е щастлив, една усмивка и едно благодаря. Заедно, успяхме да направим нещо малко, но значимо, показахме, че в Копривщица, има и ще има добри, отговорни и всеотдайни хора. Благодарим Ви приятели!“. Това бе посланието, отправено към всички, които се присъединиха към благотворителна акция.

С такова младо поколение може да се похвали възрожденска Копривщица. А на младите предприемачи пожелаваме здраве, благоденствие и още благотворителни начинания. Сполай Ви!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В КОПРИВЩИЦА   Фестивал „Шарена плетеница – традициите днес“
Prev Post ЗА ПЪРВИ ПЪТ В КОПРИВЩИЦА Фестивал „Шарена плетеница – традициите днес“
ДВАДЕСЕТ И ПЕТ НОВИ МОДЕЛИ КОЛИ  Показаха в автосалон на открито в Челопеч
Next Post ДВАДЕСЕТ И ПЕТ НОВИ МОДЕЛИ КОЛИ Показаха в автосалон на открито в Челопеч
Related Posts

Leave a Comment: