МЛАДИ ПРОГРАМИСТИ Представиха проектите си на финала на компютърна академия

  • 0
  • 60 преглеждания

На 12 юли – четвъртък, в информационния център на „Аурубис България“ бе закрит първият модул от Лятната академия на компанията. Участниците в курса по УЕБ – програмиране, с ръководител Теодор Бончев от „IT Step“ – София, проведоха заключителното си занимание.

„Вярвам, че всеки от вас е научил по нещо ново и е надградил своите знания, получил е по-голяма увереност и възможности в програмирането“ – каза при закриването на курса Драга Сапунджиева – координатор „Социални проекти и информационно обслужване“ в дружеството. Единадесетте участника в курса са работили много мотивирано и активно по време на учебните часове, подчерта тя, като посъветва учениците да продължават да се усъвършенстват в областта на информационните технологии и във всичко, с което се заемат.

Драга Сапунджиева благодари на ръководителя Теодор Бончев за успешното приключване на лятната академия със своите възпитаници. За някои от тях през тази седмица заниманията продължават с ново предизвикателство – усвояване на знания и умения по рекламен дизайн, а други са част от групата по моделизъм. На останалите тя пожела чудесно лято през оставащите дни от голямата ваканция.

Теодор Бончев също поздрави курсистите за успешното завършване на курса, като подчерта, че всеки от тях се е справил успешно със задачата за създаване на свой сайт на тема „Супергероите“. През изминалите две седмици всеки ден работихме усърдно и успяхме да се запознаем с тънкостите на програмирането и създаването на собствени програмни продукти, каза той.

Всички участници в курса, които са от учебните заведения в Пирдоп, Златица, Копривщица, както и гимназисти и студенти от региона в София и Пловдив,  получиха сертификати за завършеното обучение и фирмени подаръци. Финалното занимание на Лятната академия по програмиране завърши с представяне на някои от проектите, разработени от учениците.

ГРУПА „АСТРОИДА“ И МЕСТНИ ТАЛАНТИ  С концерт за жителите на Пирдоп
Prev Post ГРУПА „АСТРОИДА“ И МЕСТНИ ТАЛАНТИ С концерт за жителите на Пирдоп
Надежда Ангелова преодоля за десет часа 100 километра
Next Post Надежда Ангелова преодоля за десет часа 100 километра
Related Posts

Leave a Comment: