На добър път на седмокласниците

  • 0
  • 164 преглеждания

На 2 юли седмокласниците на СУ „Саво Савов“Пирдоп участваха в тържествена церемония по връчване на свидетелствата им за завършено основно образование. Възпитаниците на гимназията посрещнаха много гости в училищния двор – родители, учители, близки, приятели, граждани.

Водещи на празничната програма бяха Даная Ганчовска, Даниела Венкова, Мадлен Петрова, Петя Шопова, Вероника Върбанова, Димитър Филипов и Алекс Чивийски. Те поздравиха своите съученици със стихове и топли думи на приятелство. Към своите учители се обърнаха с благодарност и много любов. Училищният двор, празнично украсен и стилен, грейна от красиви букети с цветя, от пъстроцветни балони и щастливи усмивки. Поздравление от името на шестокласниците към завършващите поднесе Кристина Цанева, която призова седмокласниците да бъдат все така ученолюбиви и дръзки, да покоряват нови образователни върхове.

Поздравления тийнейджърите получиха и от своите класни ръководителки Росица Чернева, Станка Георгиева и Галя Златанова. Педагозите им пожелаха здраве, множество успехи, трудолюбие, любознателност и занапред. Изразена бе благодарност на родителите за партньорската им грижа и отношение към дейностите в училището.

Випускът завършва с 16 отлични свидетелства и множество много добри. Учениците се представиха много добре и на двете външни оценявания – по български език и литература и по математика. На 3 юли започна кандидатстването им в избраните гимназии за следващата степен на образование. Нека изборът на всички бъде най-добрият и най-правилният!

ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА ПИРДОП  С добри резултати в първите стартове
Prev Post ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА ПИРДОП С добри резултати в първите стартове
Успешен ръководител и кмет
Next Post Успешен ръководител и кмет
Related Posts

Leave a Comment: