Успешен ръководител и кмет

  • 0
  • 87 преглеждания

Екипът на „Аурубис България“ АД има честта да поздрави г-н Пенчо Геров по случай удостояването му със званието Почетен гражданин на община Чавдар. Всички се гордеем, че г-н Пенчо Геров е отдал 41 години от професионалния си живот на медодобивния завод. И до днес се учим от това, което е направил.

Компанията изпрати поздравителен адрес и картина от Генко Тодоров - творец от пловдивската художествена школа.

Уважаеми г-н Геров,

Поздравявам Ви с удостояването със званието „Почетен гражданин на Община Чавдар“!

С изключителния Ви принос към развитието на община Чавдар, която управлявахте успешно като кмет през цели четири мандата, заслугата за получаването на това почетно звание е безспорна.

Качествата си на успешен ръководител Вие сте доказали и по време на трудовата си кариера в МДК „Георги Дамянов“, сега „Аурубис България“ АД. В периода 1982 г. – 1987 г.  Вие сте ръководили впечатляващия проект за изграждане на Новата металургия – сърцето на комбината. Отлично сте ръководили и много други значими проекти. Използвам възможността, за да Ви благодаря!

Вие сте пример за професионализъм, отговорност и успешно управление за Вашите последователи!

Честито звание! Заслужено се гордейте с него!

С почит!

Тим Курт

Изпълнителен директор,

„Аурубис България“ АД

26.06.2020 г.

На добър път на седмокласниците
Prev Post На добър път на седмокласниците
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ „НИКОЛА ДИМОВ“ - ПИРДОП  Чества 85 години от първото млекарско училище на Балканите
Next Post ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ „НИКОЛА ДИМОВ“ - ПИРДОП Чества 85 години от първото млекарско училище на Балканите
Related Posts

Leave a Comment: