НАГРАДА ЗА „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ В „Млад инженер на годината 2017“

  • 0
  • 96 преглеждания

На годишно заседание на УС на Федерацията на научно-техническите съюзи в България(ФНТС)/, в конкурса  „Млад инженер на годината 2017“, бяха връчени две награди, едната от които е за инж. Милко Кръстев, ръководител участък „Пробивно-взривни работи“ в „Елаците-Мед“ АД. Престижната награда му бе връчена по предложение за номинация от НТС по минно дело, геология и металургия.

Критериите на конкурса са: обществена значимост на цялостната професионална дейност, създаване и внедряване на нови технологични и производствени процеси, потвърдени икономически резултати от инженерната дейност, наличие на социални резултати от инженерната дейност.

Представянето на кандидатите е оценявано от комисия в състав: проф. Георги Попов – председател, и членове: проф. Коста Бошнаков, инж. Марин Антонов, д-р инж. Кремена Деделянова, д-р инж. Бойко Денчев и инж. Невена Дончева.

Инж. Милко Кръстев участва в колективи за разработване и внедряване на проекти, менторство и обучение на стажанти. По повод престижното отличие той споделя: „Надявам се и в бъдеще да се развивам професионално и да трупам опит в сферата на минното дело. За мен тази награда е едно голямо признание за моя труд и работа …“.

 

АКЦИОНЕРИТЕ НА МБАЛ ПИРДОП  Обсъдиха дофинансирането на здравното заведение
Prev Post АКЦИОНЕРИТЕ НА МБАЛ ПИРДОП Обсъдиха дофинансирането на здравното заведение
НА МЕГДАНА В СЕЛО ЧАВДАР   Ловци раздаваха деликатеси от дивеч
Next Post НА МЕГДАНА В СЕЛО ЧАВДАР Ловци раздаваха деликатеси от дивеч
Related Posts

Leave a Comment: