ОБЕЩАНО И ИЗПЪЛНЕНО! Читатели и приятели на вестник „Регион” подкрепиха инициативата на Инър Уийл клуба в Пирдоп

  • 0
  • 108 преглеждания

Читатели и приятели на вестник „Регион” преди време обещаха да се включат в инициативата на дамите от Инър Уийл клуба в град Пирдоп и благотворителната кампания по проекта „Пресичай безопасно с Боби и Кели”. Той стартира в началото на 2019 година, а целта е събиране на пластмасови капачки, с които, след като бъдат предадени, да се закупят интерактивни кукли. Акцията е насочена към повишаване безопасността на децата при пресичането на главната улица в град Пирдоп.

Жители на град Пирдоп, селата Челопеч, Мирково и Чавдар, организирани от нашия колега Димитър Нешков, успяха да съберат много капачки, които бяха предадени на Снежана Дичева, президент на Инър Уийл клуба на 3 март – националния празник на България.

Един от нашите приятели, а вече и читател, е деветгодишният Христо Гинчев (на снимката), който много активно участва при събирането на тази партида пластмасови капачки. Жестът на всички приятели и читатели на вестник „Регион”, включили се в инициативата е показателен, че българите могат да бъдат единни и с всеобщи усилия да се постигат цели, важни за обществото и най-вече за децата. От екипа на вестника отправяме благодарност към всички, които се отзоваха на призива ни да помогнат със събирането на капачките.

Г-жа Дичева благодари на читателите на вестник „Регион”, които са се включили в кампанията, като призова да не се отказват и да продължават да събират пластмасови капачки, които да бъдат използвани за благородни цели. От наша страна, тя получи уверение, че активната ни гражданска позиция няма да спре. И акцията за събирането на пластмасови капачки продължава.

 

НАЙ-ВИСОКИТЕ КУКЕРИ В БЪЛГАРИЯ  Гостуваха в Община Чавдар за Сирни Заговезни
Prev Post НАЙ-ВИСОКИТЕ КУКЕРИ В БЪЛГАРИЯ Гостуваха в Община Чавдар за Сирни Заговезни
РЪКОВОДИТЕЛИ НА БЧК  Получиха картини от Клуб „Здраве“ – на СУ „Саво Савов“ в Пирдоп
Next Post РЪКОВОДИТЕЛИ НА БЧК Получиха картини от Клуб „Здраве“ – на СУ „Саво Савов“ в Пирдоп
Related Posts

Leave a Comment: