РЪКОВОДИТЕЛИ НА БЧК Получиха картини от Клуб „Здраве“ – на СУ „Саво Савов“ в Пирдоп

  • 0
  • 84 преглеждания

Отчетното събрание на Областния съвет на БЧК – Софийска област се проведе на 5 март в гр. Долна Баня. Гости на форума бяха заместник-председателят на Националния съвет на организацията проф. Здравко Маринов, зам.- генералният директор д-р Славита Джамбазова, д-р София Стоименова – главен секретар на НС, главен комисар Георги Иванов – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – София,  д-р Александър Златанов – директор на Регионална здравна инспекция в Софийска област. Присъстваха и членове на Младежката областна организация от Драгоман, Своге и Пирдоп. Областният координатор на БМЧК Габриела Крайчева – от гр. Пирдоп зарадва с красиви картини гостите на отчетното събрание и домакините от гр. Долна Баня. Художествените произведения са рисувани от доброволците на БМЧК – Клуб „Здраве“ от СУ „Саво Савов“.

Председателят на Областния съвет на червенокръстната организация д-р Валентин Пеев приветства делегатите на събранието. Д-р Пеев изнесе отчетния доклад, в който беше отбелязано, че през изминалия период Областният съвет на БЧК за пореден път доказа своите капацитет и желание за работа. Затвърдени са досегашните дейности и позиции, развивайки значително материалната база на организацията. Подобрена е комуникацията на местно и национално ниво. Запазени и развити са традиционните партньорства. В организацията са налице оптимистични тенденции, свързани  с увеличаване на членския състав. Следвайки неотлъчно червенокръстките принципи и оставайки верни на хуманната си мисия, членовете на областната организация успяха да реагират адекватно на всички предизвикателства в интерес на нуждите на българското население.

Отчетът на бюджета за отминалата година поднесе Розалия Иванова – главен специалист от ОбС, а отчетът на ревизионната комисия – от  Николай Нероев. Приети бяха планът за работа и бюджетът за настоящата година. Поздравления към делегатите поднесоха гостите на форума. Специални поздравления от доброволците на червенокръстката организация получи Николай Нероев, който е част от екипа на българска софтуерна компания, получила международна награда за иновации в Германия.

Делегатите получиха сувенири от кмета на Община Долна Баня Владимир Джамбазов.

ОБЕЩАНО И ИЗПЪЛНЕНО!  Читатели и приятели на вестник „Регион” подкрепиха инициативата на Инър Уийл клуба в Пирдоп
Prev Post ОБЕЩАНО И ИЗПЪЛНЕНО! Читатели и приятели на вестник „Регион” подкрепиха инициативата на Инър Уийл клуба в Пирдоп
НА ЖП ГАРА БУНОВО  Възпоменателен митинг и без забрава тридесет и пет години след атентата
Next Post НА ЖП ГАРА БУНОВО Възпоменателен митинг и без забрава тридесет и пет години след атентата
Related Posts

Leave a Comment: