ОБИТАТЕЛИ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩА В ПИРДОП Ремонтираха подхода към паркоместата в прилежащата им територия

  • 0
  • 99 преглеждания

В неделя – 15 ноември, живеещи в блокове от № 36 до № 40, по ул. „Александър Батенберг“, намиращи се в центъра на гр. Пирдоп, се организираха и сами рехабилитираха дупките по подхода към местата, където паркират личните си автомобили. Инициативата е на Петко Пенелов и Стоян Петров, и бе подкрепена от домоуправителите на всеки от петте многофамилни жилища.

Организаторите направиха собствено проучване какво би струвало реализацията на инициативата и на тази основа определиха сумата, която трябва да се събере от домакинствата. В продължение на няколко седмици всяко семейство, което живее или има апартамент в жилищния комплекс, предоставяше на домоуправителя си парите, за закупуване на асфалтовата смес. И след като необходимата сума бе събрана, се стигна до извършването на ремонта.

В запълването на дупките се включиха доброволно повече от десет от живеещите в комплекса, като имаше представители от всеки блок. Само за около час и половина работата бе извършена и няколко от най-дълбоките дупки, които доскоро създаваха проблеми на шофьорите при навлизане или излизане от района, бяха запълнени. Инициаторите на акцията бяха закупили тридесет чувалчета с готова асфалтова смес от столицата, които послужиха за рехабилитацията на участъка от уличната мрежа, нуждаещ се от наложителна поправка.

ДЕЦАТА НА ФК „ПИРДОП“  Надделяха над връстниците си от град Елин Пелин
Prev Post ДЕЦАТА НА ФК „ПИРДОП“ Надделяха над връстниците си от град Елин Пелин
ОБЩИНА МИРКОВО И ЧЕТИРИ ДРУЖЕСТВА ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН   Реализират приоритетни за местното население проекти
Next Post ОБЩИНА МИРКОВО И ЧЕТИРИ ДРУЖЕСТВА ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН Реализират приоритетни за местното население проекти
Related Posts

Leave a Comment: