ОТНОВО НА КИНО ОТ ВКЪЩИ За втора година компанията осигурява билети на служители за Master of Art

  • 0
  • 85 преглеждания

31 заглавия ще се състезават за наградата Master of Art Aurubis Award на филмовия фестивал за европейско документално кино

За втора поредна година „Аурубис България“ закупува билети за всички свои служители, които желаят да гледат филмите от онлайн изданието на Master of Art през месец февруари. Компанията е партньор на Фестивала за европейско документално кино в областта на изкуствата, като голямата награда за най-добър филм носи името й: Master of Art - Aurubis Award.

Създател на Master of Art е Найо Тицин. Програмата е съсредоточена върху филми на независими продуценти и режисьори в категориите „Архитектура и дизайн“, „Изкуство и деца“, „Съвременно изкуство“, „Кулинарно изкуство“, „Изобразително изкуство и фотография“, „Литература“, „Музика и танц“, „Театър и кино“.

Поради извънредната епидемична обстановка прожекциите отново започват онлайн. В афиша на фестивала са включени 31 заглавия. Сред тях са филми за ски пистата на Бярке Ингелс върху топлоцентрала в Копенхаген, японски кимона, камерунски бронз, джаз танци, Малкия принц и изчезването на езиците, Бернини, Модиляни, Ботеро, Фелини, Висконти, Форман и за иконата на красотата Клаудия Кардинале.

Фестивалът се организира с подкрепата на „Аурубис България“, Националният дворец на културата, посолства и международни културни институти, Националният филмов център, Фондация „Америка за България“, Програма „Култура“ на Столична Община.

В Община Чавдар сведоха глави пред свидния син на България
Prev Post В Община Чавдар сведоха глави пред свидния син на България
„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Дари дисплеи за контрол на достъпа с термално отчитане на училищата в региона
Next Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Дари дисплеи за контрол на достъпа с термално отчитане на училищата в региона
Related Posts

Leave a Comment: