ПАМЕЛА МАРИНОВА И СТАНИСЛАВ ШУТИЛОВ ОТ ЧЕЛОПЕЧ шести в Монтана

  • 0
  • 115 преглеждания

На 19 март в спортната зала „Младост” в град Монтана се състоя единадесетото издание на турнира по спортни и модерни танци и Международен турнир „Балканска купа”, част от „Монтана оупън 2016”. В него участие взеха танцьори от града – домакин, София, Враца, Перник, Петрич, Видин, както и състезатели от цялата страна и чужбина. Те се състезаваха в детските и юношеските класове.

Сред тях бяха и Памела Маринова и Станислав Шутилов от село Челопеч, които се подготвят в Клуб за спортни танци „София данс”, с председател Иван Терзиев. Художествен ръководител на двойката е Стойчо Соколов.

При много оспорвана надпревара, двамата състезатели по спортни танци от село Челопеч успяха да се класират на шестото място в своята категория, което е доста добър резултат, като се има предвид класата на състезателите от страната и чужбина. Това е поредната награда на двамата талантливи танцьори, с което те още веднъж доказаха своето майсторство и умения на дансинга.

Откритият турнир в град Монтана е организиран от Българската федерация по спортни танци и домакините от Клуб за спортни танци „Огоста данс”.

Prev Post БЛАГА ВЕСТ ЗА МБАЛ – ПИРДОП
Next Post ЧИТАЛИЩЕ „НАДЕЖДА – 1900” В СЕЛО ЧАВДАР Кандидатства с проект в конкурс от платформа АГОРА
Related Posts

Leave a Comment: