ПО ПРОГРАМА „БЪЛГАРСКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ“ НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН

  • 0
  • 89 преглеждания

„Елаците-Мед“ АД осигурява хранителни продукти за една година на социалните патронажи в пет общини от Средногорието

На 3 ноември „Елаците-Мед“ стартира инициатива за осигуряване на основни видове хранителни продукти в помощ на социалните патронажи към общините Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица и Пирдоп.

Инициативата е част от програма „Българските добродетели“ и е в помощ на най-нуждаещите се – възрастните, болните, семействата с деца. Тя е израз на съпричастността на компанията към трудностите, които изпитват местните общности и е навременен отклик към нуждите на общините да реагират адекватно на необходимостта да подпомогнат всички засегнати от пандемията Covid-19.

Чрез своята благотворителна инициатива „Елаците-Мед“ осигурява някои хранителни продукти от първа необходимост за социалните патронажи в шестте общини, които ще покрият нуждите им за една година напред.

Това е поредната дарителска инициатива, която компанията оказва в условията на Covid-19 и е израз на солидарност и граждански дълг към уязвимите групи хора в общини от Средногорието и Етрополе. Ръководството на компанията е убедено, че само със съвместни усилия с местните общински ръководства могат да бъдат преодолени последиците от създалата се здравна криза.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ВЕСТНИК РЕГИОН
Prev Post ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ВЕСТНИК РЕГИОН
„Нашето зелено утре“ на Група ГЕОТЕХМИН продължи в Чавдар
Next Post „Нашето зелено утре“ на Група ГЕОТЕХМИН продължи в Чавдар
Related Posts

Leave a Comment: