ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ВЕСТНИК РЕГИОН

  • 0
  • 133 преглеждания

Уважаеми г-н Иванов,

От името на ръководството на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и лично от мое име, Ви поздравявам по случай издаването на брой 1 000 от вестник „Регион“!

През годините, в които вестника излиза, успяхте да запазите и развиете Вашата медия като един от основните източници на достоверна информация за региона. Благодарение на страниците на вестника жителите на Средногорието се информират за събитията на територията на седемте общини, вълнуват се и преживяват културата, обществено-политическия живот и развитието на местната икономика. Поздравявам Ви за това, че винаги научаваме за случващото се навреме и точно!

Пожелавам Ви и занапред да бъдете партньор на бизнеса и ясен глас на обществото. Така можем да продължим да работим за по-доброто бъдеще на региона.

За Вас и екипа Ви желая здраве, ентусиазъм и благополучие. Бъдете все така точни и коректни, търсете актуалните новини и обективността. Празнувайте успехите си още дълги години и имайте още много поводи за гордост!

 Честито!

 С уважение,

 Д-р инж. Илия Гърков, Изпълнителен директор

 „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД

 „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД

До д-р Иван Иванов,

 До всички, свързани с издаването на вестник „Регион“ през годините и до верните му читатели,

  Приемете нашия сърдечен поздрав по случай брой 1000 на вестник „Регион“!

 „Да хилядите“ не е удачно пожелание за случая. Вече го направихте. Да създаваш и издаваш вестник двадесет години, брой след брой, във времена все по-предизвикателни за периодичния печат, не е лесно. И нямаше да е възможно без Вашата упоритост, отдаденост, качество и уважение към истината. Те създават верните читатели. Вие ги имате.

 Наскоро отбелязахме Деня на народните будители. Будителите на България не са само далечни имена от историята и читанките. Будители има и в наше време. Вие сте сред днешните възрожденци на Средногорието!

 За нас е чест да бъдем ваши читатели през всичките тези години - и в добри, и в недобри времена. Желаем Ви здраве и все така да отстоявате каузата на истината. С поглед напред, към следващите броеве!

 От целия екип на „Аурубис България“

Уважаеми д-р Иванов,

Уважаеми журналисти от в. “Регион”,

 Позволете ми да Ви поздравя по случай 1000-ния брой на в. „Регион“ – вестникът на Средногорието!

 Уважаеми приятели,

 През тези двадесет години с отдаденост към обществото Вие, отразявахте значимите събития в региона, запознавахте Вашите читатели с темите на деня, популяризирахте важни инициативи и начинания. Давахте гласност на различни гледни точки и Вашата позиция винаги  беше професионална и обективна.

Най-сърдечно пожелавам на целия екип на вестника здраве, воля, дръзновение и непоколебимост в следването на Вашата цел – информираност на обществото и стремеж чрез силата на информацията да допринасяте за развитието и бъдещето на Средногорието!

 Честит юбилеен брой и много нови постижения!

  ИНЖ. ДРАГОМИР ДРАГАНОВ, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

 НА ”ЕЛАЦИТЕ-МЕД” АД

Prev Post ХИЛЯДА БРОЯ Вестник „Регион“ Честито, читатели и приятели!
ПО ПРОГРАМА „БЪЛГАРСКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ“ НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН
Next Post ПО ПРОГРАМА „БЪЛГАРСКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ“ НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН
Related Posts

Leave a Comment: