ПОЛИЦЕЙСКИЯТ УЧАСТЪК В ЗЛАТИЦА Основно ремонтиран от „Елаците-Мед“ АД

  • 0
  • 67 преглеждания

Участък „Полиция” в гр. Златица вече е с обновен облик. В изключително кратки срокове бе направен основен ремонт, включващ цялостна подмяна на дограма, изолация на вътрешни стени, окачени тавани, поставяне на подов ламинат и теракот. Ремонтът е извършен от и за сметка на „Елаците-Мед” АД, в рамките на програмата за корпоративната социална отговорност на дружеството, за подкрепа на общините, на чиято територия изпълнява своята дейност. Обзавеждането на сградата е осъществено изцяло с бюджетните средства на Община Златица.

Кметът инж. Стоян Генов изказва своята благодарност на ръководството на „Елаците-Мед” АД – с. Мирково, лично на изпълнителния директор инж. Драгомир Драганов, на екипа на дружеството, извършил ремонта, както и на всички, оказали съдействие за краткосрочното изпълнение на този проект.

Поради извънредното положение в страната, на този етап официално откриване, не може да бъде осъществено. Община Златица поема ангажимента, при първа възможност да организира представянето на обновената част от сградата, в която се помещават служителите на полицейския участък.

Да не изоставиш идеите си по време на криза
Prev Post Да не изоставиш идеите си по време на криза
В ДЕНЯ НА КОПРИВЩИЦА   Увереност във вечността на българското
Next Post В ДЕНЯ НА КОПРИВЩИЦА Увереност във вечността на българското
Related Posts

Leave a Comment: