ПРЕДСТАВЯМЕ Двама наградени със златни пръстени от „Аурубис България“

  • 0
  • 117 преглеждания

Иван Дойнов е Конверторчик I-во ниво в Направление „Металургия“. Той е следващият дългогодишен служител на компанията, който Ви представяме.

Иван сподели, че харесва работата си, динамична е и има различни интересни ситуации. Колегиалност, разбиране и, както той каза с усмивка, - здрави нерви, това за него са качествата, които човек трябва да притежава, за да продължи да работи 20 години в една компанията. Предизвикателствата, които е срещнал през тези години са различни, но  най-трудно за него е било при възникване на аварийна ситуация.

След дълъг и уморителен труд, Иван обича да си почива в планината. Весел човек е и често се събира с приятели. На колегите си пожелава да имат сили да посрещат новите предизвикателства.


Следващият служител на „Аурубис България“, с който Ви запознаваме, работил две десетилетия за компанията, е Андрей Андреев, също Конверторчик I-во ниво в Направление „Металургия“.

За него качествата, които трябва да притежава човек, за да се задържи дълго време в една компания са отговорността, постоянството и умението да се приспособяваш. Предизвикателствата за Андрей през тези 20 години са свързани с опознаването и адаптирането в трите направления, в които е работил: Рафинерия, Обогатителна фабрика и Металургия, като най-сложно за него е било израстването му в Металургично производство.

Свободното си време, Андрей прекарва в планински разходки със своето куче. Страстен почитател е на футбола и е любител на екстремните преживявания. На колегите си пожелава да бъдат единни, особено в тези трудни времена. Пожелава им още здраве и един ден да бъдат щастливи пенсионери.

Петричани честваха Архангеловден
Prev Post Петричани честваха Архангеловден
КОМПАНИИТЕ ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН И ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ  Създадоха овощна градина по програмата „Нашето зелено утре“
Next Post КОМПАНИИТЕ ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН И ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Създадоха овощна градина по програмата „Нашето зелено утре“
Related Posts

Leave a Comment: