ПРОФ. ЦОЛО ВУТОВ Удостоен с почетен знак за личния му принос за БЧК

  • 0
  • 84 преглеждания

На 14 януари председателят на БЧК акад. Христо Григоров връчи на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, почетен знак на Червения кръст и специална благодарствена грамота в знак на признателност за личния му принос към хуманитарните каузи на организацията, съобщиха от червенокръстната организация.

Проф. Цоло Вутов е един от най-големите индивидуални дарители на БЧК. С неговата морална и финансова подкрепа многократно е помагано на организацията при подпомагането на нуждаещи се граждани в страната, на пострадали при бедствия и кризи, включително и на засегнати от Ковид-19.

„Приемете дълбоката ни признателност към Вас, уважаеми проф. Вутов, за примера, който давате с личната си съпричастност към болката и страданието, към уязвимите групи в обществото. За нас Вие сте не само партньор, но и истински приятел, готов да подаде ръка в труден час.“ – каза акад. Христо Григоров при връчване на отличието.

Дружествата „Елаците-Мед“ и „Геотехмин“ са били най-големи корпоративни дарители на БЧК за 2014 г. и са носители на грамоти за човеколюбие и съпричастност към каузите на организацията за 2020 г.

ЧЕТИРИ ДРУЖЕСТВА ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН  Започват тригодишна програма за подкрепа и в Община Чавдар
Prev Post ЧЕТИРИ ДРУЖЕСТВА ОТ ГРУПА ГЕОТЕХМИН Започват тригодишна програма за подкрепа и в Община Чавдар
НИВОТО НА ЯЗОВИР „ДУШАНЦИ“  Малко над кота „Нула“
Next Post НИВОТО НА ЯЗОВИР „ДУШАНЦИ“ Малко над кота „Нула“
Related Posts

Leave a Comment: