РАБОТЕЩИТЕ В ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В ПИРДОП Почистиха градската градина

  • 0
  • 90 преглеждания

По-голямата част от служителите на Общинска администрация – Пирдоп, на 25 юни работиха по почистването на градската градина. Районът се посещава от множество майки с малки деца и възрастни, и се нуждаеше от събиране на натрупаните през последните седмици растителни и други отпадъци.

Мъже от Общинско звено „Гора“ се заеха да придадат привлекателен вид на ивиците от зелени храсти и да отстранят старо иглолистно дърво от терена.

Докато групата дами премиташе остатъците от семки, изсъхнали листа и клони, или отстраняваше поникналата покрай бордюрите трева, кметът Ангел Геров и зам.-кметът инж. Иван Щаплев подновиха пешеходните пътеки по централната улица „Цар освободител“ от кръстовището ѝ с улица „Тодор Влайков“ до началното училище.

По същото време мъже от звено „БКС“ продължиха работата си, с която се заеха след дъждовете – да окосят зелените площи в центъра на града и по другите паркове. На сесията на ОбС, проведена на 24 юни в село Душанци, кметът г-н Геров съобщи, че вече са приведени в добър вид теренът на футболното игрище на Спортен комплекс „Пирдоп“, парк „Еделвайс“, както и повечето от зелените площи в междублоковите пространства.

На 30 юни работещите в общинската администрация продължиха дейността си по подобряване на обстановката в градската градина. Дамите отново се заеха с почистване на алеите и отстраняване на стара шума и клони от тревните площи. Кметът и някои служители работиха по заздравяване на местата им на гумените плочки в детските кътове. А мъжете от звено „БКС“ имаха за задача да подменят дървените летви на пейките за отдих в градската градина.

Народни хорà до късно следобед в село Смолско
Prev Post Народни хорà до късно следобед в село Смолско
ГОСТИ ОТ РОДОПИТЕ  За празника на село Душанци
Next Post ГОСТИ ОТ РОДОПИТЕ За празника на село Душанци
Related Posts

Leave a Comment: