ТВ „Българе“ засне предавания в Средногорието

  • 0
  • 114 преглеждания

Телевизионен екип на ТВ „Българе“ посети региона и засне няколко предавания за рубриката си „Из България с телевизия „Българе“.

В края на месец август телевизионерите бяха в Копривщица и обиколиха с камерите си емблематични за възрожденския град музеи и места от историческия резерват. В основата на предаването е била „циганка“, която се е разхождала из града заедно с водещите Мира Илиева и Яцек Янков, за да се запознае с най-посещаваните обекти на Дирекция на музеите и старата Копривщица.

На 1, 2 и 3 септември екипът на предаването бе последователно в общините Пирдоп, Челопеч и Златица. Заснети бяха интервюта, изпълнения на народния певец и гайдар Богдан Стефанов от Пирдоп. В предаванията зрителите ще могат да видят още разкази за Еленската базилика, за метоха, туристическия център и историческите забележителности на Златица и с. Петрич, красивият площад и природа на село Челопеч и др.

Според предварителните разчети на екипа, епизодите за Средногорието ще бъдат излъчени по ТВ „Българе“ през месец септември. Колективът на телевизията, който се радва на все повече зрители с актуалните си предавания, събеседници и срещи с непознати за мнозина от съвременниците ни кътчета от родината. Младите журналисти и водещи се опитват да насочат вниманието на аудиторията си към красиви и предизвикващи интерес обекти от миналото ни, както и към хора, поддържащи и продължаващи народните традиции.

ПОДВИЖНА ВЕЛОРАБОТИЛНИЦА  Помага на копривщенци да поддържат колелетата си
Prev Post ПОДВИЖНА ВЕЛОРАБОТИЛНИЦА Помага на копривщенци да поддържат колелетата си
ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИЯТ ОРКЕСТЪР „СРЕДНОГОРЦИ“  Показа таланта на музикантите и уникални инструменти
Next Post ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИЯТ ОРКЕСТЪР „СРЕДНОГОРЦИ“ Показа таланта на музикантите и уникални инструменти
Related Posts

Leave a Comment: