УЧЕНИЦИ ОТ АНТОН Номинации за майки „По-по-най“

  • 0
  • 131 преглеждания

В една от учебните стаи на Основно училище „Свети Свети Кирил и Методий“ в село Антон на 21 декември 2021 г. се проведе конкурсът „По-по-най 2021 година“. На церемонията присъстваха кметът на общината Андрей Симов, главният счетоводител Мария Вътева, майки и татковци на учениците, педагози от учебното заведение.

Водещите Стаси и Ивка обявиха, че екипът на конкурса е бил изключително затруднен при обсъждане на представените номинации на майки на учениците в различните категории и определянето на победителите в тях. Празничната вечер започна с обявяване на кандидатите за приза „Вълшебен черпак“. Три бяха кандидатките да вземат наградата – Ивелина Иванова, Теодора Стефанова и Нина Делова. А най-добрата в кухнята у дома измежду тях съобщи Иван Динеков. Отличието – грамота и специална наградна лента спечели Ивелина Иванова.

В атмосфера на приповдигнато настроение, изненади и аплодисменти за избраните категории на конкурса „По-по-най 2021 година“, възпитаниците на училището обявиха и останалите номинирани за отличията – за „Работохолик“, с три претендентки майки за приза, спечелен от Нина Делова, за майка „Геймър“ – Йорданка Динекова, „Майстор на бойни изкуства“ – Миглена Стефанова, „Най-добър приятел“ – Николета Николова, „Шеф „Наказателен отряд“, която бе с най-много, седем номинирани – Теодора Стефанова, и „Кралица на чистотата“ – Цветанка Георгиева. Всяко връчване на отличието бе придружено с прочитане на стих или кратък текст, а честа да поднесе наградите задължително се падаше на сина на удостоената майка.

Накрая се оказа, че всички майки са заслужили своя приз, а техните наследници заявиха, че след време ще има и следващата такава церемония. Това накара директорът Радка Христова да отправи предложението тогава в конкурса да бъдат включени и педагозите. Тя поздрави възпитаниците на учебното заведение за вложените идеи, творчество и усилия при провеждането на конкурса. Учителката Светла Ранчева изрази благодарности към участниците в него и към ръководството на ОУ – Антон за разрешението да проведат интересната вечер, при спазване на противоепидемичните мерки.

Кметът Андрей Симов също поздрави учениците и колектива на училището за чудесната, макар и кратка изява. Той благодари на родителите за подкрепата, която оказват на своите деца и пожела на всички здраве и прекрасни коледни и новогодишни празници. Тържественото събитие е подарък за нас, защото доказва, че в село Антон се подготвят знаещи, можещи и талантливи деца, каза г-н Симов. От Община Антон за всеки клас имаше календар с образа на Васил Левски и занимателни игри, с които учениците да разнообразяват своето време в междучасията, когато навън условията не позволяват да се играе. Участниците в церемонията за наградите „По-по-най 2021 година“ получиха и лакомства, а учителите – специален подарък от общината.

В ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА  Пожелахме повече здраве и благополучие през 2002-ра
Prev Post В ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА Пожелахме повече здраве и благополучие през 2002-ра
В ЧАВДАР  Коледари благославяха за здраве
Next Post В ЧАВДАР Коледари благославяха за здраве
Related Posts