УЧРЕДИХА НОВ КЛУБ В библиотеката при читалището в Пирдоп

  • 0
  • 78 преглеждания

Във връзка с Националната кампания „Дигитално грамотни“, подкрепена от фондациите „Дигиталните деца“ и „Детски книги“, в библиотеката на Пирдоп беше основан нов читателски клуб „Четенето е забавно“. В образувания клуб се включиха ученици от 3 Б клас на НУ „Т. Г. Влайков“.

Още в първите си занимания малките читатели се запознаха с книгата „Приключенията на Зед в гората Интернет“. Третокласниците преминаха заедно със Зед през много приключения, запознаха се с останалите герои в книгата, говориха за приятелството и научиха важни знания за безопасно поведение в Интернет.

Заедно със своята ръководителка Захаринка Бодурова те ще прочетат още нови книжки, ще пораснат като читатели и ще се формират като книжовни хора. Поздравления!

ПРОФ. Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ  Отличи с грамота Техническия университет в София за първо място в шест професионални направления сред българските ВУЗ
Prev Post ПРОФ. Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ Отличи с грамота Техническия университет в София за първо място в шест професионални направления сред българските ВУЗ
„Аурубис България“   Опуска стипендия за Химикотехнологичния и металургичен университет
Next Post „Аурубис България“ Опуска стипендия за Химикотехнологичния и металургичен университет
Related Posts

Leave a Comment: