Удивително шоу за малчуганите от Мирково

  • 0
  • 118 преглеждания

Международният ден на детето 1-ви юни, беше посрещнат от възпитаниците на Детска градина „Дора Габе“ в с. Мирково с организирано специално за тях детско шоу. Аниматорката Ивайла Бикова с изумителна лекота в общуването с децата, с много хумор, интересни игри и весели хрумвания успя да завладее детското съзнание и да предразположи всички да се отпуснат и истински да се веселят.

С много любов и импровизации Ивайла Бикова създаваше непосредствена и приятна обстановка, а децата изпълняваха веднага всяка нейна игра. Това беше една естествена непрекъсната игра, подарена на малчуганите с обич и истинско актьорско майсторство. Учителките бяха впечатлени от лекотата, с която Ива увличаше децата в забавленията и никое от тях дори не си помисляше да не направи това, което тя им показваше.

В шоуто бяха включени и много танци, в които най-малките се учеха да изпълняват стъпките им без притеснения. Децата се веселиха, докато не дойдоха родителите им да си ги вземат, а всички бяха доволни от лудориите и отлично прекараното време. Директорката на детската градина Пепа Узунова сподели, че децата много обичат Ивайла Бикова и затова предпочита да я кани, когато има поводи за празнуване. Г-жа Узунова отбеляза, че най-големият подарък от общината е освобождаването на родителите на децата от всякакви такси. За децата всички помагала, учебните тетрадки и книжки са безплатни. Два пъти в година се организират театрални постановки и всичко това го поема общината.

В началото на всяка учебна година, за Коледа, за Великден и по други поводи местната власт винаги заделя средства и подаръци за децата. В детското заведение е създадена много добра и функционална среда за работа, чисто е, приятно е и добре обзаведено според възрастовите особености на малките възпитаници. Всичко това детската градина го дължи на подкрепата на общинското ръководство, на даренията от „Елаците-Мед” АД и на работа на педагозите и помощния персонал в детската градина.

СЪВЕТНИЦИ ОТ ПИРДОП  Украсиха детските заведения в общината на 1 юни
Prev Post СЪВЕТНИЦИ ОТ ПИРДОП Украсиха детските заведения в общината на 1 юни
КОПРИВЩЕНИН   В Алеята на родолюбието в село Белозем
Next Post КОПРИВЩЕНИН В Алеята на родолюбието в село Белозем
Related Posts

Leave a Comment: