СЪВЕТНИЦИ ОТ ПИРДОП Украсиха детските заведения в общината на 1 юни

  • 0
  • 135 преглеждания

По повод Международния ден на детето – 1 юни, общинските съветници Мария Бръмбева, д-р Десислава Толинова и Станислав Готев, с лични средства закупиха разнообразни шарени гирлянди, нанизи от разноцветни триъгълници и ефектни хартиени форми, с които украсиха сградите на детските градини в Пирдоп и село Душанци.

Тримата често провеждат свои инициативи, посветени на най-малките жители на общината, а тази бе приятна изненада за колективите на детските заведения. В Деня на детето, придружавани от Надка Готева и ученика Борис Готев, те обиколиха четирите детски заведения и Начално училище-паметник „Тодор Влайков“, за да честитят празника на техните възпитаници и да се присъединят към педагозите, които също бяха украсили сградите и помещенията в тях в този ден.

Дните на най-малките жители на Община Пирдоп трябва да бъдат весели, щастливи, изпълнени с много емоции и красота, каза Станислав Готев. Общинските съветници се постараха и центърът на града на 1 юни да бъде цветен и богат на украси. В късния следобед те се включиха в организирания съвместно с общината жизнерадостен и наситен с настроение и много игри детски празник.

ЗА ДЕЦАТА НА СЕЛО ДУШАНЦИ Весел празник
Prev Post ЗА ДЕЦАТА НА СЕЛО ДУШАНЦИ Весел празник
Удивително шоу за малчуганите от Мирково
Next Post Удивително шоу за малчуганите от Мирково
Related Posts

Leave a Comment: