В ЧАВДАР Откриха с тържество новата учебна година

  • 0
  • 117 преглеждания

На 15 септември в двора на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Чавдар, най-тържествено беше открита новата учебна година. Най-радостни на събитието бяха първокласниците. На празника присъстваха множество родители, баби и дядовци, близки и роднини на учениците. Официални гости бяха кметът на Община Чавдар Григор Даулов, председателят на общинския съвет Мария Томева, секретарят на ОбА Павлина Павлова, работещи в местната власт, бивши дългогодишни учители.

Поздрав към учителите и учениците отправи Мария Дурчева – директор на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“. Към добрите пожелания за успешна и ползотворна учебна година се присъедини и кметът на общината г-н Даулов.

В литературно-музикалната програма на тържеството се включиха момичетата и момчетата от вокалната група с художествен ръководител Невелина Сараджова. Други ученици се представиха с драматизации и стихотворения. Беше посрещнато училищното знаме със знаменосците, назначени за пазят символа на своето училище със заповед на г-жа Дурчева.

Кметът Григор Даулов удари първият училищен звънец, а директорът Мария Дурчева плисна менче с вода и пшеничени зрънца при тръгването на учениците от първи клас преди да влезнат за своя първи учебен час.

В СУ „ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ – КОПРИВЩИЦА  Подаръци за първолаците и дванадесетокласниците
Prev Post В СУ „ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ – КОПРИВЩИЦА Подаръци за първолаците и дванадесетокласниците
НОВОСФОРМИРАНИЯТ МЪЖКИ ОТБОР НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ – ЗЛАТИЦА  С достойно равенство в мача си с водача в групата през миналата година
Next Post НОВОСФОРМИРАНИЯТ МЪЖКИ ОТБОР НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ – ЗЛАТИЦА С достойно равенство в мача си с водача в групата през миналата година
Related Posts

Leave a Comment: