НОВОСФОРМИРАНИЯТ МЪЖКИ ОТБОР НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ – ЗЛАТИЦА С достойно равенство в мача си с водача в групата през миналата година

  • 0
  • 103 преглеждания

На 19 септември на стадиона на Спортен комплекс „Мирково“ се състоя футболната срещата между мъжките отбори на „Средногорец 2016“ – Златица и ФК „Рилец“ - село Говедарци.  Съдийският състав беше от София, а двубоят премина на високи обороти и пред доста публика, пръсната по трибуните.

Новосформираният мъжки отбор на „Средногорец 2016“ е с треньор Боян Иванов и за тима това беше втората му среща. Гостите на ФК „Рилец преди една година бяха на първо място в А Областна група, зона „Изток“ и се оказаха достоен съперник на средногорци.

В мъжкия отбор на „Средногорец 2016“ се вляха свежите сили на седем футболисти от младежкия отбор на тима. Те вече са навършили 18 години и се състезават наравно с мъжете, което за тях е едно голямо предизвикателство, тъй като и натовараването е много по-голямо и се изисквата много повече сили и издръжливост.

Първият гол в мача беше отбелязан от Иван Костадинов преди да бяха минали и десет минути от началото на срещата. Към 20-та минута от мача гостите от село Говедарци изравниха резултата след автогол на домакините. Така първото полувреме завърши с равен резултат от 1 : 1.

През второто полувреме изглеждаше, че игрово предимство има отборът на  гостите. Още в първите минути тази част от срещата, обаче, втори гол за отбора на домакините отбеляза Трайчо Кацаров от младежкото попълнение на тима. През цялото време на срещата съставът на ФК „Средногорец 2016“  имаше подкрепата на публиката. Въпреки това тимът на ФК „Рилец“ отново успя да изравни резултата, като голът в тяхна полза падна към края на срещата.

Така мачът на стадиона в село Мирково завърши при равен резултат от 2 : 2, което е добър резултат за отбора на „Средногорец 2016“, тъй като им носи точка във временното класиране в групата. Същият ден сутринта юношеският състав на клуба за родените през 2006 младежи, е имал мач с тима на „Миньор” Перник. Двубоят е завършил при резултат 3 : 1 в полза на гостите.

В ЧАВДАР  Откриха с тържество новата учебна година
Prev Post В ЧАВДАР Откриха с тържество новата учебна година
В ПИРДОП  Отвори врати една от най-модерните фитнес зали в страната
Next Post В ПИРДОП Отвори врати една от най-модерните фитнес зали в страната
Related Posts

Leave a Comment: