В ЧАВДАР Секретарят на общината изненада приятно най-малките за Бабинден

  • 0
  • 105 преглеждания

По случай 21-ви януари – Денят на родилната помощ, по инициатива на ръководството на Община Чавдар, секретарят на общинската администрация Павлина Павлова зарадва най-малките жители на общината, появили се за радост на своите родители на бял свят през изтеклата 2021 година. Тя поздрави младите майки и пожела много здраве и късмет на техните наследници.

Поради въведените противоепидемични мерки в цялата страна и тази година в Община Чавдар не се състоя традиционният ритуал по измиване ръцете на бабата и срещата с всички млади семейства и техните бебета на специален празник. Затова от общината се опитаха да ги зарадват по домовете със скромни изненади и пожелания от сърце. Секретарят г-жа Павлова беше посрещната във всеки дом, където има бебе, с усмивка и греещите от щастие малки очички, които стоплят всяко сърце в тези мразовити зимни дни.

„Бъдете здрави и благословени, скъпи деца и родители! Желаем на малчовците  да растат здрави, да имат щастливо и безгрижно детство, и да са благословени! На всички лекарски специалисти, посрещащи първи новия живот – да имат щастието повече бебета да проплакват в ръцете им, да са здрави и все така отдадени в призванието си!“, пожелаха от Община Чавдар. Младите майки благодариха за жеста на внимание, който е израз на грижата към тях и децата им в трудното време.

Родителите на новородените деца получиха красиви сувенирни подаръци за своите наследници, парична награда и поздравителна картичка. През 2021 година новородените в Община Чавдар са десет  – седем  момчета и три момичета. Те са Ивайло Нешков, Максим Желязков, Димана Медарова, Александър Феизов, Пламен Николов, Александра Сашова, Жекомир Балов, Станимир Василев, Иван Нанов и Анета Лалова.

Избраха „Баба № 1“ в село Петрич
Prev Post Избраха „Баба № 1“ в село Петрич
В ОБЩИНА АНТОН  Кметът поздрави родените през 2021 година
Next Post В ОБЩИНА АНТОН Кметът поздрави родените през 2021 година
Related Posts