В ДЕНОНОЩНИТЕ ОБЕКТИ Малко посетители в новогодишната нощ

  • 0
  • 150 преглеждания

Около час след настъпването на Новата 2021 година, посещаваме един от обектите в Пирдоп с 24-часов работен цикъл – бензиностанция „ШЕЛ“. Дежурната смяна – Янка Семкова и Михаил Недков, ни посреща с усмивка и традиционното „Честита Нова година!“. Благодарим и връщаме поздрава!

Двамата заявяват, че часовете преди и след полунощ са преминали спокойно и без напрежение. Нямали много клиенти – заредили с горива само няколко автомобила. Пожелават на всичките, които ползват услугите им, здраве и напрежението от старата 2020 г. да премине по-скоро. А хората у нас и по света да се радват само на мир, спокойствие и да имат благодат и много хубави дни занапред.

Само един от посетителите се „задържал“ малко повече при тях, казва Янка Семкова. В един от ъглите на бензиностанцията се е приютило малко симпатично, но бездомно кученце. Съжалили го и му позволили да им бъде дружина, защото се уплашило много от безбройните и почти постоянни гърмежи на пиратки и фойерверки. Гледа страхливо и нас, и не смее да помръдне. Уважаваме неговото пространство на безопасност и не го приближаваме.

Разделяме ме се с екипа на бензиностанция „ШЕЛ“ с взаимни пожелания за успешна нова година, а здравето и добрините около нас да не свършват. Дано!

Три дни празник „Водици“
Prev Post Три дни празник „Водици“
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ
Next Post ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ
Related Posts

Leave a Comment: