В ДЕТСКА ГРАДИНА „ПЕКА И КАРЛО ЧОКОНЯНИ“ Коледен базар събира средства за учение и игри на малчуганите

  • 0
  • 99 преглеждания

На 11 декември в Детска градина „Пека и Карло Чоконяни“ бе организиран благотворителен коледен базар, като всички празнични сувенири и предмети са изработени от сръчните ръце на малчуганите, разказаха педагози, работещи в детското заведение.

На няколко импровизирани сергии в коридора и залата на детската градина свои щандове бяха разкрили възпитаниците на ДГ „Пека и Карло Чоконяни“ и филиал „Невена Генчева“, като самите деца, подпомагани от своите учители, предлагаха на родителите и гостите на базара красиви сурвачки, играчки, украшения за дома и други предмети.

Всички посетители на детското заведение с интерес и внимание се спираха пред отрупаните с коледни символи маси. И избираха от тях предпочитан предмет, за да внесат празнично настроение вкъщи и да помогнат каузата, на която е посветен традиционният базар. Събраните средства от 2036 лв. в ДГ „Пека и Карло Чоконяни“ и около 1400 лв. във филиал „Невена Генчева“ на детското заведение, ще бъдат употребени за закупуване на учебни и развлекателни модули за обогатяване на материалната база на детската градина.

СДРУЖЕНИЕ „ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА“ – СОФИЯ
Prev Post СДРУЖЕНИЕ „ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА“ – СОФИЯ
НА КОЛЕДНИЯ КОНЦЕРТ В ПИРДОП  Дебютни изяви на нови творчески състави
Next Post НА КОЛЕДНИЯ КОНЦЕРТ В ПИРДОП Дебютни изяви на нови творчески състави
Related Posts

Leave a Comment: