В КОПРИВЩИЦА Домакин на национално състезание по природни науки и екология

  • 0
  • 69 преглеждания

Деветнадесетото Национално състезание по природни науки и екология се проведе н Копривщица на 20 ноември. То беше открито от зам.министъра на образованието и науката инж. Таня Михайлова, а домакини на проявата бяха Регионално управление на образованието и Средно училище ,,Любен Каравелов“.

Националното състезание се организира по график на МОН за провеждане на ученическите олимпиади през учебната 2020 - 2021 година. Организатори са Министерство на образованието и науката и Националната комисия, председателствана от проф. д-р Пламен Митов. Инж. Михайлова благодари на учителите и пожела успешно представяне на отборите. Провеждането на състезанието бе дистанционно по региони. Всеки екип подготви и изпрати на училището – домакин файл с постер, за първия кръг и по две видеа с продължителност 5 - 7 минути. Първото представя цялостния проект, а второто – презентация, за втория кръг на състезанието.

Двадесет и два отбора от цялата страна в прогимназиален и гимназиален етап в продължение на два дни представиха своите проекти онлайн. Класирането се определя от Националната комисия, а от СУ – копривщица с нея работиха Теодора Цоловска, Стоян Павлов, Милена Алексиева и директорът на учебното заведение Пенка Кривиралчева.

Материалът е на училището. Снимките са на Теодора Цоловска

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Взе участие в Деня на кариерата на Минно-геоложкия университет
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Взе участие в Деня на кариерата на Минно-геоложкия университет
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЛИАН ТОДОРОВ   Отличи инициатора на кампанията “Нека бъдем по-добри” от с. Чавдар
Next Post ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЛИАН ТОДОРОВ Отличи инициатора на кампанията “Нека бъдем по-добри” от с. Чавдар
Related Posts

Leave a Comment: