В КОПРИВЩИЦА Консултации за състава на трите секционни избирателни комисии

  • 0
  • 150 преглеждания

На 7 октомври в една от залите на общинския Жив музей – Копривщица, се проведе работна среща с представители на политически партии и коалиции за определяне квотите и състава на трите секционни избирателни комисии за предстоящите избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, насрочени на 14 ноември. В работната среща участва и кметът на Копривщица Бойка Дюлгярова.

Секретарят на общината Николай Карагьозов прие пълномощията на представителите, актуалното състояние на партиите и сключените споразумения на коалициите. Протоколът се водеше от Лалка Доганова, главен специалист ГРАО.  На консултациите бяха представители на ПП ГЕРБ,  ПП „Има такъв народ“, Коалиция „БСП за България“, ДПС, „Да, България“ и  „Изправи се. бг! Ние идваме“.

Постигнато бе споразумение в секционните избирателни комисии първите две партии да имат по 6 представители, Коалиция „БСП за България – 4, и останалите три партии по трима. Първа и втора избирателни комисии ще бъдат с по 9 членове, а  трета със 7.

ДВОР В ПИРДОП  Свърталище на безстопанствени кучета
Prev Post ДВОР В ПИРДОП Свърталище на безстопанствени кучета
ВТОРОТО ПОДОБРЕНО И ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ НА „ГЕРОИТЕ НА СРЕДНОГОРИЕТО“  Вече е в ръцете на читателите
Next Post ВТОРОТО ПОДОБРЕНО И ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ НА „ГЕРОИТЕ НА СРЕДНОГОРИЕТО“ Вече е в ръцете на читателите
Related Posts

Leave a Comment: