В МЕСТНОСТТА „СВ. ПЕТКА” НАД СЕЛО ЧАВДАР Нова спортна атракция “Въжеландия”

  • 0
  • 106 преглеждания

На 24 май, малко преди обяд, в местността „Св. Петка” над село Чавдар, се състоя официалното откриване на новата спортна атракция за деца „Въжеландия”. На събитието присъстваха народните представители от Коалиция „БСП за България” Лало Кирилов и Красимир Янков, изпълнителят на обекта Симеон Бабуров, представители на Общинския съвет и Общинската администрация, жители и гости на общината.

Трикольорната лента за стартирането на дейността на новата атракция в комплекса преряза кметът Пенчо Геров. Той разказа за идеята и процеса на изпълнение на „Въжеландия“, за закупуването и изпълнението на монтажа.

Веднага след откриване на обекта служителят, който ще се грижи за посещаващите спортното съоръжение Стоянка Касабова, представи правилата за неговото ползване, като призова родители и техните деца да бъдат предпазливи по отношение на използването на въжената атракция. След това, с помощта на служителя от Община Чавдар Петър Манчев, всички присъстващи деца бяха пуснати безплатно да се порадват и забавляват на новата придобивка за малките жители и гости на селото. На групи желаещите имаха възможността да изпробват най-новата спортна атракция в Средногорието в деня на нейното откриване.

В ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА В ОБЩИНА ЧАВДАР
Prev Post В ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА В ОБЩИНА ЧАВДАР
ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД  Най-успешният художник в Европа представи изложбата си „Вечните българки
Next Post ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД Най-успешният художник в Европа представи изложбата си „Вечните българки
Related Posts

Leave a Comment: