В МЕСТНОСТТА „СВ. ПЕТКА” НАД СЕЛО ЧАВДАР Втори фестивал „Чавдар през детските очи – играй и сътвори”

  • 0
  • 75 преглеждания

На 5 и 6 юни на естрадата в комплекс „Св. Петка“ в едноименната местност над село Чавдар, се проведе второто издание на фестивала „Чавдар  през детските очи – играй и сътвори“. Той беше организиран от Община Чавдар, като част от културния календар на общинската администрация за 2021 година.

През първия ден от фестивала имаше много игри и състезания, арт-ателие и детска дискотека, а в неделя – 6 юни, се проведе шоу-програма с рапъра Иван Динев - Устата и водещата Мими Бамбини (Мария Цачева), както и магично шоу с много фокуси. Известният изпълнител пренесе децата и техните родители в света на илюзиите и фокусите. Игрите имаха състезателна, образователна и възпитателна част.

На второто издание на Детския фестивал „Чавдар през детските очи – играй и сътвори“ в забавленията участваха малчугани село Чавдар и близките населени места. Времето беше слънчево и приятно, и допринесе за доброто настроение на всички.

На четири станции на естрадата имаше асистенти, които записваха имената на децата за безплатния обяд, като там се даваха и номера за томболата. На спечелилите пък от нея имаше интересни награди, все свързани с предстоящата лятна ваканция и незабравими летни емоции – плажен чадър, плажна чанта, плажна кърпа, плажен пояс, водолазни очила и други.

Официалното откриване на фестивала беше направено съвместно от кмета на общината Григор Даулов, водещата Мими Бамбини и множеството деца. Приветствие към участниците отправи г-н Даулов, който пожела положителни емоции на децата и техните родители, близки и гости на местността „Св. Петка“. Той благодари за съдействието за фестивала на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“

За участниците и победителите в различните забавления, в смеха и веселбата, игрите и състезанията за всички възрасти, арт ателието и детската дискотека имаше интересни и атрактивни награди, осигурени от организаторите.

В КОПРИВЩЕНСКАТА ГИМНАЗИЯ  Гости от Стрелча и Пещера
Prev Post В КОПРИВЩЕНСКАТА ГИМНАЗИЯ Гости от Стрелча и Пещера
В ДЕНЯ НА ДУХОВНИЯ ПРАЗНИК НА ЗЛАТИЦА  Откриха реновирана детска площадка в центъра на града
Next Post В ДЕНЯ НА ДУХОВНИЯ ПРАЗНИК НА ЗЛАТИЦА Откриха реновирана детска площадка в центъра на града
Related Posts

Leave a Comment: