В ОБЩИНА ЗЛАТИЦА Награди за дългогодишни служители в местната власт

  • 0
  • 161 преглеждания

На 12 октомври – Денят на българската община, в една от залите на ОбА – Златица, се състоя тържество, посветено на професионалния празник на работещите в местната власт. Ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ поднесоха стръкчета здравец на общинарите. Кметът инж. Стоян Генов приветства колегите си и изрази задоволство, че в Община Златица работят високо отговорни професионалисти в своите области, отдадени на работата си и гражданите. Той изрази увереността си, че за около година съвместна дейност в полза на обществото, всички заедно са един добър екип, отговарящ на високите изисквания на населението.

Инж. Стоят Генов благодари на работещите в местната власт, на кметските наместници в съставните села на общината Карлиево, Петрич и Църквище и техните екипи, както и на служителите от звената „Гора“, „Чистота“, Депото за твърди битови отпадъци, на педагозите от детските и учебните заведения, на хората, които първи се срещат с гражданите. Г-н Генов подчерта, че от началото на мандата няма нито един сигнал за пропуски в обслужването на населението, докато за същото време благодарностите за отзивчивостта и професионално изпълнените задължения и отговорности от работещите в ОбА са многобройни. Кметът на Община Златица отправи благодарности към всички, за решаването и изпълнението заедно на задачите, които стоят пред местната власт.

С вълнение той сподели решението си в Деня на българската община по повод празника да се наградят с възпоменателен плакет дългогодишни служители на администрацията в Златица. Признание за своята отдаденост, неуморна работа и професионализъм получиха Дончо Михайлов, Надежда Илиева, Мария Павлова, Таня Рашева, Тотка Стойкова, Славка Дамянова, Радка Николова и Мария Ангелова.

На 12 октомври рожден ден празнуваха няколко служители на ОбА – Златица, които бяха поздравени от кмета инж. Стоян Генов с букети с цветя. Уважение бе изразено и към тримата постъпилите наскоро в администрацията служители, на които г-н Генов пожела здраве и успешни дела в институцията. Музикален поздрав към всички с няколко песни отправиха децата от Вокална група „Звездици“, с ръководител Цветанка Георгиева.

По-късно част от работещите в общинската администрация се включиха в засаждането на 160 дървета каталпа и кълбовидна акация по двете централни улици на града – „Владислав Варненчик“ и „Софийско шосе“.

ОТЕЦ ХАДЖИ НЕДКО БРЪМБАРОВ  На шестдесет години
Prev Post ОТЕЦ ХАДЖИ НЕДКО БРЪМБАРОВ На шестдесет години
КАРВИНГ ИЗКУСТВОТО  Впечатли жители и гости на възрожденския град Копривщица
Next Post КАРВИНГ ИЗКУСТВОТО Впечатли жители и гости на възрожденския град Копривщица
Related Posts

Leave a Comment: