В ОУ „СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ – АНТОН Благотворителен базар за каузи на учебното заведение

  • 0
  • 148 преглеждания

Традиционният коледен благотворителен базар организира на 21 декември 2021 г. колективът на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Антон. Предметите за него са изработени от ученици от четвърти до седми клас, членове на Арт клуба към училището, с ръководител Петя Александрова, подпомогнати от други педагози и родители. Събраните средства от продажбата им ще бъдат употребени за каузи на учебното заведение, заяви директорът Радка Христова. Всеки посетил базара можеше да пусне в специалната кутия каквато сума е определил за целта, а след това да си избере предмет от множеството сувенири, играчки, ефектни фенерчета със свещи, красиви елхови венчета и други предмети, с които да създаде празнично настроение в дома си.

Екипът на учебното заведение смята с набраните от благотворителния базар средства да изгради рампа за достъп до класните стаи на деца с увреждания, да се монтира лампа на източния вход на двора към училището и други необходими за учениците и техните учители инициативи. Г-жа Христова сподели, че бюджетът на институцията не позволява да се реализират такива намерения, затова използват възможностите, които им дава благотворителният базар.

В предишни години от учебното заведение са подпомагали ученици с по един родител, но сега решили да бъдат за проекти, от които ще се ползват всички. Членовете на Арт клуба при ОУ – Антон бяха изработили и множество красиви картички, с които да поздравят служителите от общинската администрация, читалището, както и партньорите от компаниите от региона, които помагат на учебното заведение.

ДЕВЕТ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ОТ ПИРДОП  Получиха помощ със средства от коледния базар
Prev Post ДЕВЕТ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ОТ ПИРДОП Получиха помощ със средства от коледния базар
В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ – ПИРДОП  Двадесет ученици получиха сертификати за обучение в чужбина
Next Post В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ – ПИРДОП Двадесет ученици получиха сертификати за обучение в чужбина
Related Posts

Leave a Comment: