В ПИРДОП Отвори врати новата придобивка за града Комплекс „Йотис Груп“

  • 0
  • 217 преглеждания

В неделя – 3 октомври, на улица „Чавдар войвода“ в гр. Пирдоп с тържествена церемония отвори врати просторен и модерно развит магазин за парфюмерия, козметика, битова химия и санитарни материали, с детски кът и фризьорски салон. Щастливите собственици Йото и Марина Петрови от фирма „Йотис Груп“, бяха поздравени за идеята си да създадат неповторим за региона на Средногорието, а както отбеляза кметът на общината Ангел Геров – уникален и за България търговски обект.

Водеща на тържеството Невелина Сараджова заяви, че с много труд и амбиция на семейство Петрови, малкото магазинче на площад „Скалата“, вече се е превърнало в Перлата на Средногорието в този бранш. В него всеки може да намери по нещо необходимо за себе си, за семейството и дома. На тържеството по откриването присъстваха родителите, десетки близки, приятели и познати на домакините, както и немалко хора, дошли да направят първите си покупки в новата придобивка за града.

Кметът на общината Ангел Геров и съпругата му Нели Герова, подариха на Йото и Марина Петрови икона на Свети Георги Победоносец и красиво цвете, поздравявайки ги за финала на тяхното начинание. Г-н Петров изрази признателността си към местната власт за съдействието при реализирането на идеята, както и към управителите на фирмата, изградила обекта – Симеон и Захари Бабурови, справили се отлично с изпълнението на проекта. Благодарности той отправи и към още много фирми и хора, които помогнали това да се случи.

Поздравления за новата придобивка на Средногорието към собствениците изрази Ангел Геров. Събитието на годината за Община Пирдоп е откриването на магазин „Йотис Груп“, каза г-н Геров. Общината ще подкрепя инвеститори като г-н Петров, гарантира той, защото местният бизнес и инициатива помагат за развитието на град Пирдоп. „Благодаря на Йото и неговото семейство, за куража и инициативата, да изградят този комплекс!“, честити откриването на обекта кметът Ангел Геров, пожелавайки посетителите на магазина да пазаруват с удоволствие в него.

Трикольорната лента за официалното откриване на магазина направиха собственикът Йото Петров, Ангел Геров и Захари Бабуров. Отец Антоний Марчев отслужи водосвет и благослови домакините и техните близки, и освети сградата. Момичета в народни носии поднесоха питка с мед и шарена сол на присъстващите, нетърпеливи да разгледат просторния магазин и да си закупят от предлаганите продукти. Присъстващи на церемонията малчугани, имаха възможността да се забавляват в детския кът, докато родителите им разглеждаха обекта.