В ПИРДОП Приключи есенният дял на неделна лига „Средногорие“

  • 0
  • 115 преглеждания

След много оспорвани мачове на 24 ноември приключи есенният дял от надпреварата в неделната лига по мини футбол „Средногорие“. В лигата участват единадесет отбора и затова във всеки кръг един от тях почива. Първенец е съставът на „Орлин“ Пирдоп, който има в актива си 26 т. от 10 изиграни мача, с 8 победи и 2 равни срещи и голова разлика 59 : 13 гола. На второ място е ФК „Пирдоп“, с 9 мача, 25 т. от 8 победи и едно равенство и 43 : 21 гола. Трети са ФК „Златица“, с 22 т., от 7 мача победи, 1 равен и 2 загуби и 43 : 17 гола.

Това ще бъдат и основните претенденти за шампионската титла и званието „Най-добър отбор по мини футбол“ в района на Средногорието, съобщи за в. „Регион“ един от организаторите на надпреварата – Светозар Стоянов.

Първият Проведоха се изключително интересни и динамични мачове до момента. Двубоите ще продължат с нов полусезон през месец март, а най-добрият измежду съставите ще бъде определен през месец май 2020 г.

ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“   Проведе пета национална конференция по безопасност и здраве при работа 2019 – Постижения и предизвикателства“
Prev Post ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“ Проведе пета национална конференция по безопасност и здраве при работа 2019 – Постижения и предизвикателства“
Next Post ПОД ПАТРОНАЖА НА МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА БОИЛ БАНОВ
Related Posts

Leave a Comment: