В ПИРДОП

  • 0
  • 53 преглеждания


Разкриха незаконно присъединяване към ел. мрежата

Полицаи от гр. Пирдоп установиха незаконно присъединяване към електропреносната мрежа на дом в града. За произшествието е съобщено от служител на ЧЕЗ – България на 14 януари към 11.30 ч.

Служителите на реда се извършили проверка на сигнала, като на място на посочения адрес е изпратена дежурната оперативна група. Криминалистите са извършили оглед, при който е констатирано, че от неустановена дата момента на извършване на проверката, към частен дом, собственост на М. И. Г. от гр. Пирдоп, е осъществено неправомерно прикачване към ел. мрежата посредством присъединителен допълнителен ел. кабел, монтиран преди електроразпределителното табло.

По случая в полицейското управление е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234 В от НК.    

 

 

Шофьор с отнета книжка

 

Предаден на съд за управление на автомобил

 

Жител на с. Розино през миналата седмица бе обявен от пирдопски полицаи за обвиняем и случаят му е изпратен на Районната прокуратура с мнение за предаване на съд.

На 16 ноември в РПУ – Пирдоп е образувано досъдебно производство срещу П. Н. И от с. Розино, че на 25 август около 18.30 ч. е установен от служители на управлението да управлява на Подбалканския път в района на село Антон тежкотоварен автомобил с чужда регистрация, без свидетелство за управление. При извършената проверка на водача е установено, че той шофира във времето, когато му е наложена санкция за лишаване от право да притежава шофьорска книжка за срок от една година, наложено му от началника на РУ – Карлово за извършено престъпление по чл. 343 В, ал. 2, във връзка  с ал. 1 от НК, и за което той е бил лично уведомен на 23 януари 2015 г.

На 14 януари т. г. П. Н. И. е привлечен в качеството му на обвиняем по извършеното от него престъпление и му е постановена мярка за неотклонение „Подписка”.   

ВИЕЛИЦИ В СРЕДНОГОРИЕТО
Prev Post ВИЕЛИЦИ В СРЕДНОГОРИЕТО
ПГТХТ НА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СБУ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Next Post ПГТХТ НА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СБУ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Related Posts

Leave a Comment: