В СРЕДНОГОРСКОТО ДЕРБИ ПО ФУТБОЛ Победа за домакините от „Мирково“

  • 0
  • 97 преглеждания

В неделя 24 март, на стадиона на Спортен комплекс „Мирково“ се състоя футболен мач между отборите на ФК „Мирково” и ФК „Пирдоп”. Съдийският състав беше от София, а главният съдия се стремеше да тушира всяко възникнало напрежение между футболистите от двата отбора.

Футболът е контактна игра, но и нарушения не липсваха, затова жълитите картони и за двата отбора не бяха малко.  Резултататът се промени точно в средата на първото полувреме, когато Любослав Генов  от ФК „Мирково” центрира към вратата, където топката беше посрещната от Иван Спасов, и той я заби във вратата на пирдопчани.  До края на двубоя резултатът не беше променен, въпреки многото голови положения и пред двете врати.

Адмирации заслужават и двамата вратари – Боян Иванов и Стефан Ралчев, които спасиха много попадения в своите врати. След поредното спречкване към края на мача с червен картон беше изгонен играчът на ФК „Пирдоп” Цветан Михов и отборът завърши с един играч по-малко срещата. Крайният резултат от мача е 1:0 за Мирково.

Припомняме, че резултатът от предишната среща на двата отбора бе 3:0, отново за отбора на ФК ”Мирково”. След играните срещи отборът на ФК „Мирково” се изкачва с едно място нагоре, и с 12 точки вече заема девето място във временното класиране, следван от отбора на ФК „Пирдоп” с 10 точки, който в момента е на предпоследно място в групата.

КАРАТЕКИТЕ НА КИБИ „ФРЕНДШИП“ – ПИРДОП
Prev Post КАРАТЕКИТЕ НА КИБИ „ФРЕНДШИП“ – ПИРДОП
ДОБЛЕСТЕН КОПРИВЩЕНЕЦ   Върна радостта на семейство от Пловдив
Next Post ДОБЛЕСТЕН КОПРИВЩЕНЕЦ Върна радостта на семейство от Пловдив
Related Posts

Leave a Comment: