ВЕРОНИКА НАЧЕВА ОТ ЗЛАТИЦА Поздрави „От българско, по-българско” по ТВ „СКАТ”

  • 0
  • 122 преглеждания

На 26 януари актрисата и водеща Галя Асенова и екипът на фолклорното предаване „От българско, по-българско”, излъчвано в ефира на Национална телевизия „СКАТ”, отбелязаха тринадесетгодишнината на телевизионната продукция. Специални гости в това издание бяха възпитаници на Национално музикално училище „Любомир Пипков” в гра София, които поднесоха своите песенни поздрави за празника на екипа на предаването. Младите фолклористи внесоха настроение в празничната вечер за авторите на продукцията и нейните многобройни зрители от цялата страна.

Песенните поздрави бяха поднесени от ученици на различни възрасти. Редом до водещата бяха и преподавателките д-р Галя Радева и Нелка Петкова. Сред тримата подбрани най-добри изпълнители на народни песни от класовете на музикалните педагози беше и Вероника Начева от град Златица, която е добре позната на водещата, екипа и зрителите на предаването. Тя е гостувала в ефира на телевизия „СКАТ” многократно.

В момента Вероника е в 11 клас и вече четвърта година усъвършенства своя талант в едно от най-елитните средни училища, специализирани в музикалното изкуство и песенния български фолклор.

Вероника Начева беше облечена в родопска носия и изпълни две песни от тази фолклорна област – „Севдице, пиле шарено” и „Гълъб фърка”. След аплодисментите при представянето на Вероника Начева последва интервю на водещата Галя Асенова с талантливата златичанка.

До финала на предаването, гостуваха и други избрани ученици от класове на Национално музикално училище „Любомир Пипков“.

ПОЧЕТНИЯТ КОНСУЛ НА БЪЛГАРИЯ В КРАЛСТВО БЕЛГИЯ ЛЮК СУНИЕ    На работно посещение в Копривщица
Prev Post ПОЧЕТНИЯТ КОНСУЛ НА БЪЛГАРИЯ В КРАЛСТВО БЕЛГИЯ ЛЮК СУНИЕ На работно посещение в Копривщица
ЛЮБО НЕЙКОВ И КОМПАНИЯ  С куп пари в дюшека на пирдопската сцена
Next Post ЛЮБО НЕЙКОВ И КОМПАНИЯ С куп пари в дюшека на пирдопската сцена
Related Posts

Leave a Comment: