Водосвет за началото на похода към знанието в СУ „Саво Савов“

  • 0
  • 80 преглеждания

В 10.00 часа на 15 септември в СУ „Саво Савов“ – Пирдоп прозвуча химна на Република България, с което се постави началото на церемонията по откриване на новата учебна година. Беше посрещнато училищното знаме, свята гордост за всяко учебно заведение. Гостите на тържеството заради епидемичната обстановка не бяха много, но по традиция кметът на община Пирдоп уважи събитието в училището, което е завършил. Към него се присъедини и председателят на ОбС Васил Кафеджиев.

Отец Хаджи Недко Бръмбаров изпълни кратък ритуал, с който освети началото на учебната година и пожела на училищния колектив здраве и успехи. С благопожелания към учениците и учителите се обърнаха директорът на учебното заведение Цвятко Четьов и кметът на общината Ангел Геров. Те пожелаха на всички ученици и учители здраве, високи образователни успехи и постижения в областта на науките и изкуствата.

Празнично тържество бе поднесено  специално за учениците от пети и осми клас. То бе подготвено от преподавателките Николинка Василева и маестро Марияна Върбанова и изпълнено от ученици на учебното заведение. По указанията за работа в условията на Ковид -19 новите възпитаници на училището влязоха в класните стаи през различни входове. Петокласниците и осмокласниците получиха поздравления и пожелания за здраве, спокойна и успешна учебна година.

Родители и близки не бяха допуснати в сградата на училището. Новата учебна година в СУ „Саво Савов“ стартира при спазване на мерките за работа в условията на коронавируса.

В СУ „САВО САВОВ“ - ПИРДОП  Откриха обновения физкултурен салон
Prev Post В СУ „САВО САВОВ“ - ПИРДОП Откриха обновения физкултурен салон
РАЙОННА СЛУЖБА „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО“ – ПИРДОП
Next Post РАЙОННА СЛУЖБА „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО“ – ПИРДОП
Related Posts

Leave a Comment: