Зелена библиотека и дискотека

  • 0
  • 129 преглеждания

На 12 юли, по повод предстоящия Ден на Пирдоп, Общинската администрация, съвместно със Захаринка Бодурова – завеждащ читалищната библиотека, за втори път това лято организира Зелена библиотека и дискотека в Градската градина. Малките палавници се събраха около водещата на събитието Анета Вельова – служител на общината, асистентките на г-жа Бодурова – Зоя Димитрова и Даниела Венкова – ученички от СУ „Саво Савов“, както и аниматорите Ванеса Мутафова и Александра Караиванова – също възпитанички на учебното заведение.

На забавните игри, подготвени от организаторите, присъства заместник-кметът на община Пирдоп Вера Бойчева. Децата, придружени от родител или баба и дядо, имаха възможност да си вземат книжка за четене през летните дни, да участват в разнообразните игри и да танцуват на воля. От библиотеката на открито се възползваха всички, които обичат да четат.

Първата игра беше свързана с развиване на търсаческите умения на малчуганите. Разделени на два отбора те трябваше да открият скритите от организаторите книжки из целия парк. Който открие книжка, става негова. В следващата игра палавниците танцуваха Лимбо. След това се справиха бързо с Пинятата. А накрая голям интерес предизвикаха и гатанките, задавани от Мини Маус – Александра Караиванова. Пълно с дечица беше и при Ванеса, която прояви художническия си талант и изрисува всяко, желаещо детенце.

Малките жители на града се забавляваха от сърце, включваха се енергично в игрите, радваха са на всички спечелени подаръци, които бяха книжки с приказки, гатанки и стихове.

МАРЧИНГ БЕНД „МАРШИРУВАЩИ ЗВЕЗДИ“ – ЗЛАТИЦА
Prev Post МАРЧИНГ БЕНД „МАРШИРУВАЩИ ЗВЕЗДИ“ – ЗЛАТИЦА
РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО ЗА ТВЪРДИ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ – ЗЛАТИЦА
Next Post РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО ЗА ТВЪРДИ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ – ЗЛАТИЦА
Related Posts

Leave a Comment: