Зелената седмица на „Аурубис България“ се мести в домовете на служителите

  • 0
  • 86 преглеждания


На 22 април 2020 г. Денят на Земята отбелязва своята 50-та  годишнина. През годините по време на инициативата „Зелен месец“, „Аурубис България“, съвместно с общините Пирдоп и Златица, успяха да направят Средногорието по-зелено и красиво. Засадените цветя и дръвчета в централните части на градове, в детски  градини и гори продължават да радват жителите и гостите на двете общини.

Тази година кампанията в подкрепа на околната среда е малко по-различна. „Аурубис България“ отива на гости в домовете на своите служители и ги кани да се включат в инициативата  „Зелена седмица от вкъщи“. Всеки служител ще получи подарък „чанта със семена“ и заедно със семейство си ще има възможност да създаде кулинарна градинка и да отгледа ароматни билки и подправки вкъщи.

Всички, които имат успех, могат да споделят снимки с отдел „Връзки с институциите и комуникации“ на дружеството.

Като допълнение, от компанията изпратиха интересни идеи към служителите, как всеки може да се включи в отбелязването на Деня на Земята, да допринесе за опазването на околната среда и да възпита тази отговорност в децата си.

От „Аурубис България“ подсещат, че дори когато оставаме вкъщи и поддържаме социално дистанциране, показваме нашата отговорност в полза на околната среда. Независимо къде се намираме, ние можем да направим промяната!

Златни пръстени за служители на „Аурубис България“
Prev Post Златни пръстени за служители на „Аурубис България“
„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Осигурява 1.36 млн. лв. в подкрепа на общините Златица и Пирдоп по новите партньорски програми
Next Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Осигурява 1.36 млн. лв. в подкрепа на общините Златица и Пирдоп по новите партньорски програми
Related Posts

Leave a Comment: