Златни пръстени за служители на „Аурубис България“

  • 0
  • 105 преглеждания

Продължаваме с  представянето на следващите двама служители на Аурубис България, които получиха златни пръстени за своя 20 годишен стаж в компанията през 2019 година. Това са Здравко Райчев и Георги Колачев.

Двамата разказват какво ги е мотивирало през цялото това време, какви предизвикателства са срещнали, какво обичат да правят извън работа и какъв съвет да почерпим от тях.

Здравко Райчев е Старши инженер „Поддръжка Топилен участък“. Трудолюбието, отговорността и постоянството са важните качества, които трябва да има човек, за да работи толкова дълго време в една и съща компания, казва г-н Райчев. Изпълнението на проекта „Преместваем конвертор“ е сред най-амбициозните проекти и предизвикателства през дългата му кариера в завода. Когато не е на работа, той предпочита да се отдаде на ски или риболов. Обича разходките сред природата и четенето на книги. На колегите си желае да бъдат здрави, весели, целеустремени и все така добри професионалисти.

Георги Колачев е  оператор на металорежещи машини. Как да се задържиш толкова дълго време в една компания? За него, това означава човек да е дисциплиниран, да надгражда знанията си и да умее да работи в екип. „Най-голямото предизвикателство през тези двадесет години беше, когато започнах работа в РМЦ, - разказа той. – Трябваше да се докажа“. В свободното си време Георги Райчев обича риболова и да пътува. На колегите си пожелава здраве, да харесват професията си и да успяват да се доказват в професията си.

Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ  Участва дистанционно в живо предаване по Дарик радио
Prev Post Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ Участва дистанционно в живо предаване по Дарик радио
Next Post Зелената седмица на „Аурубис България“ се мести в домовете на служителите
Related Posts

Leave a Comment: