„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Спечели тенис турнира от инициативата „Игри за добрини 2018“

  • 0
  • 92 преглеждания

На 29 септември се проведе третият турнир от инициативата на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН - „Игри за добрини“. Турнирът по тенис на корт изправи един срещу друг отборите на „Аурубис България“, АЕЦ „Козлодуй“, Обединена българска банка, „Софарма“, „Сосиете Женерал Експресбанк“ и „ТехноЛогика“, които се бориха за избрани от тях благотворителни каузи.

Първо място след оспорвана битка зае отборът на Аурубис България, който бе победител и от турнира по футбол, поставил начало на програмата през месец юни.

Тимът на компанията бе в състав: Радина Георгиева, Нели Герова, Тодор Николов, Цвятко Духлаков и Петков Марков. След отлична игра на всички тях и най-вече на Тодор Николов, който не даде шанс на противниците си, като завоюва първото място при мъжете, служителите на „Аурубис България“ успяха да спечелят награден фонд от 3 000 лева за избраната от компанията кауза: Подкрепа за лечението на Симеон Хрисков – дългогодишен танцьор в Шопски ансамбъл в гр. Елин Пелин и ръководител на танцов клуб „Мирковско хоро“, с. Мирково.

“Ние от „Аурубис България“ никога не сме се отказвали да вярваме в доброто. „Игри за добрини“е един чудесен пример, как социално отговорни компании, се борят за свои каузи. Спортът е здраве, а в същото време служители дават всичко от себе си, водени от желанието да помогнат на хора в нужда.”, споделят от сплотения отбор на компанията.

Второто място в отборното класиране след оспорваната битка заеха АЕЦ Козлодуй, които се бориха за създаването на игрище за плажен тенис и волейбол със свободен достъп за жителите на града. На трето място застанаха домакините Софарма с каузата “Спорт за деца с увреждания” на BCause: в помощ на благотворителността.

Издание 2018 на “Игри за добрини” ще приключи с турнир по волейбол. Той ще се проведе на 13 октомври в Овергаз Арена, София, където отборът на „Аурубис“ отново ще се изправи в битка за първото място.

В ДОМАКИНСКИТЕ СИ МАЧОВЕ ПО ФУТБОЛ  Момчетата и мъжете на Пирдоп с победа и загуба с по 1 : 0
Prev Post В ДОМАКИНСКИТЕ СИ МАЧОВЕ ПО ФУТБОЛ Момчетата и мъжете на Пирдоп с победа и загуба с по 1 : 0
Конференция „Кръгова икономика и околна среда  2018“- Технологии, системи и решения“ организира Клъстер „Средногорие“
Next Post Конференция „Кръгова икономика и околна среда 2018“- Технологии, системи и решения“ организира Клъстер „Средногорие“
Related Posts

Leave a Comment: