БЕЗОТГОВОРЕН И НАХАЛЕН ШОФЬОР Прегази метален стълб в Пирдоп

  • 0
  • 157 преглеждания

В четвъртък – 9 декември, около 12 часа водач на лекотоварен автомобил е блъснал средната от трите метални тръби, които преграждат от юг дворното пространство на многофамилните жилища на ул. „Княз Александър Батенберг“ в гр. Пирдоп. Очевидци на инцидента споделиха, че след преодоляването на преградата той е спрял превозното си средство, за да провери какви са пораженията по него и след това е продължил пътя си, излизайки от мястото където има множество паркирани на обитатели на апартаментите коли.

Трите дебели и високи около метър метални тръби, бяха поставени в началото на 90-те години на ХХ в. по инициатива на живеещите в района, тъй като докато ги нямаше през района преминаваха множество леки и други автомобили за излизане към някогашния кооперативен пазар. А с това създаваха опасност за играещите там деца и живеещите в блоковете. Особено тревожно беше в тъмните часове на денонощието, когато се провеждаха и гонки, спомнят си някои от жителите в района. И смятат, че случаят е целенасочен, като унищожаването на преградата е направено нарочно – за да се отвори пътят за преминаване на автомобили.

В годините оттогава досега това е вторият опит да се премахне преградата. При първия средното стълбче беше направо отрязано, но след реакция и недоволство от живеещите в блоковете, беше възстановено. Часове по-късно след инцидента в четвъртък, съборената преграда беше изправена. Хората очакват виновният за събарянето ѝ да бъде издирен от местната власт и да бъде санкциониран за нанасяне на щети на елементи от уличната мрежа на града.

В ОБЩИНА ЧАВДАР  Първа копка на събирателен колектор на река Селска
Prev Post В ОБЩИНА ЧАВДАР Първа копка на събирателен колектор на река Селска
НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ТЕМИРТАЙ ИЗБАСТИН – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА КАЗАХСТАН
Next Post НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ТЕМИРТАЙ ИЗБАСТИН – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА КАЗАХСТАН
Related Posts

Leave a Comment: