Дядо Коледа зарадва децата на Пирдоп с подаръци

  • 0
  • 129 преглеждания

На 23 декември, като част от празничните прояви, организирани в навечерието на Рождество Христово и Новата 2022 година от колектива на общинската администрация в Пирдоп, бе специалното посещение на аниматори от столицата, които да забавляват най-малките жители на града.

Множество деца се включиха в игрите, които им бяха подготвили Елфите – трима от помощниците на Дядо Коледа, преди самият той да се появи пред тях. На фона на детски песни и мелодии малчуганите се състезаваха помежду си или в образуваните по време на игрите отбори между момичета и момчета, кой пръв ще пробяга определено разстояние, ще изпълни задачките на Елфите и ще скочи най-високо по даден сигнал от тях.

Въпреки ниските температури, веселието, емоциите и настроението на децата бяха в изобилие, за удоволствие на техните близки, които търпеливо и стоически устояха на предизвикателството на времето. Радостта и „неразборията“ на площад „Тодор Влайков“ бе пълна, когато вратите на читалище „Напредък“ се отвориха и с голям червен чувал на рамо се появи… Дядо Коледа. Около него бързо се струпаха малките участници в забавните игри, а той, подпомаган от Елфите, не са забави много и раздаде на всички подаръци.

От общинската администрация бяха закупили петдесет малки детски касички, които бяха пакетирани в целофанени в торбички. Някои от малчуганите рецитираха на Добрия Старец стихчета, а той ги похвали за тяхното старание и оказаното му уважение по време на „гостуването“ в Пирдоп.

ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД  Петнадесет смелчаци нагазиха в река Тополница
Prev Post ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД Петнадесет смелчаци нагазиха в река Тополница
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И УЧЕНИЦИ  Честваха годишнината от рождението на Христо Ботев в Пирдоп
Next Post ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И УЧЕНИЦИ Честваха годишнината от рождението на Христо Ботев в Пирдоп
Related Posts