ФИТНЕС ИНСТРУКТОР ОТ ЧЕЛОПЕЧ Тренира известния водещ от БТВ Николаос Цитиридис

  • 0
  • 135 преглеждания

Спортистът Християн Вътев от село Челопеч в края на миналата и началото на тази година усилено е ръководил седмичните тренировки на известния телевизионен водещ на Вечерното шоу на БТВ, двадесет и шестгодишния Николаос Цитиридис.

Християн Кръстев Вътев от три години е фитнес треньор в известен спортен клуб в София, едновременно с това и студент последна година в УНСС по специалността „Международни икономически отношения“, разказа той за в. „Регион“. Като ученик преди години бе състезател от отбора по приложно колоездене на Община Челопеч, както и един от водещите спортисти по източни бойни изкуства на Клуб „Будо“, със сенсей Добрин Иванов. През месец декември миналата година, при обявяване на Спортист на годината на Община Челопеч, Християн бе удостоен с награда за принос, развитието и популяризирането на спорта в общината.

Като фитнес инструктор Християн Вътев има възможност да се занимава с подготовката на известни актьори и телевизионни водещи. В предаването на БТВ „Преди обед”, с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев, излъчено в края на месец март, беше показан репортаж, в който Николаос Цитиридис и Християн Вътев бяха представени в рубриката „Във форма” на сутрешния блок. Темата беше как тренира водещият на вечерното шоу на БТВ, под зоркия поглед и напътствия на инструктор Християн Вътев.

Двамата се срещнали във фитнес залата в близост до НДК, където работи Християн, около два месеца преди да стартира шоуто на Николаос на 27 януари. Бъдещият водещ попитал фитнес инструктора дали би могъл да му помогне в кратко време да подобри своята фигура, а и самият той да се чувства отлично. Отговорът бил, че всичко е възможно, стига трениращият да е изпълнителен, стриктен в изпълненията на упражненията и постоянен в подготовката. Николаос отговорил, че ще се постарае да бъде добър ученик.

Само след няколко посещения във фитнес центъра между двамата се получило добро сработване, изключително доверие и взаимно уважение. Николаос Цитиридис доверил на Християн Вътев, че скоро ще започне свое шоу в телевизията и това било достатъчно за треньора, при активната реклама на предаването от екрана, да се досети, че скоро ще гледа своя възпитаник в нощното шоу на БТВ. На този етап, само инструкторът знаел за предстоящото предизвикателство пред шоумена, който по професия е журналист, а се изявява още като комик и писател.

В самото начало на подготовката, треньорът съставил специална индивидуална програма на Николаос Цитиридис и двамата работели заедно по нея шест пъти седмично. Като основа става целта, която има пред себе си шоуменът, какво иска да постигне и как да изглежда по-добре на екрана. И, трябва да се каже, че се е получило – Николаос изглежда отлично.

След старта на шоуто, посещенията във фитнес центъра останали в миналото, казва Християн Вътев. Неговият възпитаник му доверил, че много време прекарва в студиото за работа по предаването и няма време за тренировки. Въпреки това, той не е изгубил формата си, споделя като специалист треньорът, съхранил е своята фигура и се поддържа отлично.

И това се видя по време на гостуването в предаването на известна спортистка – лекоатлетка. По нейна молба Николаос изпълни с лекота упражнения, които често е правил заедно със своя инструктор. Като самият той гарантирал пред Християн Вътев, че когато графикът му на работа придобие по-точни измерения, отново ще продължи заниманията си във фитнеса.

Записът за предаването станал седмица, преди страната ни да влезе в извънредното положение, разказа Християн. Идеята била да се покаже как Николаос се е подготвял за шоуто под надзора на инструктор. В репортажа в „Преди обед“, водещият на вечерното шоу обясни: „Имаше един период от около два месеца, в които шест дни в седмицата бях във фитнеса с моя инструктор, за да имам нещо като фигура. Времето беше малко да се стегна. Няма много водещи в световен мащаб, които да са разплути. Християн ме накара да имам плочки и да си мечтая за тях поне! Винаги тренировките се започват с кардио, лека загрявка и след това вече каквото инструкторът ми каже. Аз не знам абсолютно нито един от уредите. Най-вероятно ще се контузя, ако съм сам в залата!”.

В ефир Християн Вътев сподели положителните си впечатленият от контактите си с шоумена. „Той изпълнява всичко, въпреки трудностите, които има!”.

РОТАРИ КЛУБ ПИРДОП   Дари на МБАЛ десет комплекта защитни облекла
Prev Post РОТАРИ КЛУБ ПИРДОП Дари на МБАЛ десет комплекта защитни облекла
БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ   Осигури хранителни продукти за нуждаещи се
Next Post БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ Осигури хранителни продукти за нуждаещи се
Related Posts

Leave a Comment: