Магията на световете

  • 0
  • 142 преглеждания

На 22 май в читалище„Напредък“ се състоя концертът на малчуганите от детските градини в град Пирдоп. Възпитаниците на ДГ „Пека и Карло Чоконяни“, и филиалите й „Снежанка“, „Невена Генчева“ и от с. Душанци зарадваха многобройната си публика с прекрасен спектакъл, който премина под надслова „Магията на световете“.

Под ръководството на своите преподаватели те бяха подготвили интересни изпълнения, които вдъхнаха много радост, оптимизъм и увереност сред техните родители, че наследниците им са талантливото и любознателно бъдеще на общината.

Малките артисти бяха положили доста усилия и труд, за да се подготвят за свето вълшебно представление. Децата пяха, танцуваха, драматизираха с ентусиазъм и показаха артистична класа. И всяка тяхна изява на сцената бе приемано от зрителите с бурни аплодисменти и усмивки. Публиката в залата се вълнуваше от невероятните изпълнения на децата – народни хора, весели песни, патриотични стихове, модерни и латино танци, детски театър по „Дядовата Славчова унука“.

По време на спектакъла бяха представени почти всички изкуства. А емоцията на сцената и в залата нарасна неимоверно много, когато заедно с музикалния педагог Невелина Сараджова сцената се изпълни с пеещи от все сърце малчугани.

Малките палавници и техните ръководители бяха поздравени сърдечно от кмета на Община Пирдоп Ангел Геров, който поднесе на всички ръководители букети с цветя, а на целия колектив на детската градина огромна кошница с цветя. За всички присъстващи концертът на малчуганите се превърна в неповторимо преживяване.

Герои от приказки „на живо“ в Пирдоп
Prev Post Герои от приказки „на живо“ в Пирдоп
НА „БАЙКОВЦИ – 15“   Първите управители на Пирдоп показаха как се гради държава
Next Post НА „БАЙКОВЦИ – 15“ Първите управители на Пирдоп показаха как се гради държава
Related Posts

Leave a Comment: