Музикални таланти от Пирдоп в клуба на Маг Астор в столицата

  • 0
  • 110 преглеждания

На 23 декември 2017 г. в Клуб-ресторанта на Маг Астор в гр. София, се състоя традиционния коледен концерт на Музикален център „Феникс мюзик“. Тази година участие в него взеха и всички ученици по китара и пиано от създадената през есента на миналата година школа при читалище „Напредък“ – гр. Пирдоп. Макар и само за три месеца обучение, децата показаха завидно усвояване на инструментите, като в репертоара им имаше произведения от Бах, Бетовен, Моцарт, Чайковски, както и популярни мелодии, съобщи ръководителят на центъра Хриска Кожухарова.

Родителите, придружаващи музикалните таланти от Пирдоп, са останали много доволни от напредъка на децата си, за което специално благодариха на преподавателите Николай Пефев и Милен Джуров. Поздравления за чудесния спектакъл и представянето на учениците от Пирдоп, е изразила от името на читалищното настоятелство Вера Кузманова, баба на най-малкия член на музикалните школи. Накрая всички деца са получили подаръци, осигурени от директора на центъра г-жа Кожухарова. Имало е и богата на лакомства трапеза за бъдещите музикални светила на страната и техните и родители.

Заниманията на школата при читалище „Напредък“ по китара и пиано ще продължат и през Новата 2018 г. Първите часове ще бъдат проведени на 6 януари – Йордановден, в залите на културната институция.

В ДЕТСКА ГРАДИНА „ДОРА ГАБЕ“ – МИРКОВО
Prev Post В ДЕТСКА ГРАДИНА „ДОРА ГАБЕ“ – МИРКОВО
В ЧАВДАР  Коледари обикалят по селата
Next Post В ЧАВДАР Коледари обикалят по селата
Related Posts

Leave a Comment: