На 17 декември в столицата на, Република Гърция – Атина, се е състояло открито Световно първенство по спортни танци. Сред множеството състезатели от цял свят, участие са имали и няколко двойки, представители на Клуб по спортни танци „София Данс”, сред кои

  • 0
  • 100 преглеждания

На 26 декември в залата на читалище „Надежда”, за трети пореден път се състоя благотворителен концерт, с чиито средства ще бъде подпомогнато лечението на петгодишния Кристиян Николов от село Чавдар. Този път мотото на концерта беше „Детските очички – Коледни звездички”, а името е дала ръководителката на клуб „Сръчни ръце” към читалището Мая Булванска.

В програмата участие взеха самодейните състави, развиващи дейност към местната културна институция. Сред тях бяха Детската фолклорна група „Славейче” и Детската дудучарска група „Лукан Савов”, с художествен ръководител Цветанка Георгиева. В програмата с песни се изявиха и дамите и господата от Народен хор „Китка” и Групата за стари градски песни и шлагери „Спомени”, с художествен ръководител маестро Кузман Кузманов. С народни хора се представиха момичетата и момчетата от детските танцови състави „Средногорско веселие”, с хореограф Мая Булванска, както и дамите от клуба за народни хора „Чавдар”, с художествен ръководител Камелия Иванова. С латинотанци, изпълнения имаха децата от школата по спортни танци с ръководител Стойчо Соколов, както и гостите от клуб за спортни танци „София Данс” Памела Маринова и Станислав Шутилов от село Челопеч.

Събраната сума от продадените билети и сувенири на благотворителния базар и направените дарения в кутията, поставена на входа на читалището, беше в размер на 2312.60 лв., съобщиха след това организаторите на проявата.

Младеж извади кръста в Златица
Prev Post Младеж извади кръста в Златица
ПАМЕЛА МАРИНОВА И СТАНИСЛАВ ШУТИЛОВ ОТ ЧЕЛОПЕЧ  Спечелиха злато в Атина, Република Гърция
Next Post ПАМЕЛА МАРИНОВА И СТАНИСЛАВ ШУТИЛОВ ОТ ЧЕЛОПЕЧ Спечелиха злато в Атина, Република Гърция
Related Posts

Leave a Comment: